IBWL, GPL - Viadrina 2011/ 2012

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 382
Prawdopodobnie te maile rozsyłane są wydziałami- z tego co wiem to narazie maile dostali tylko ci, ktorzy wybieraja sie na GPL :)
Ja się wybieram na GPL, a e-maila nie dostałam.
Wiec w takim razie nie mam pojecia czym oni sie kieruja :|
Ja również dostałam się na GPL, właśnie odczytałam maila.
nie przejmujcie się, ze mail nie doszedł, to moze być kwestia serwera, tysiący innych rzeczy. Dostałyście wiadomość od uni-assist, ze dokumenty spełniają wymagania formalne, to głowa do góry :)
A czy ktoś z Was wybrał IBWL ?
panna_migotka, również nie otrzymałam żadnego maila. Zresztą, pierwszy raz słyszę, że oni jakieś potwierdzenia e-mailami wysyłają, bo rok temu też nic takiego do mnie nie przyszło. (:
Ja już nic z tego nie rozumiem. Swoją drogą to ciekawe, jakie były kryteria, że niektórzy dostali e-maile z potwierdzeniem przyjęcia, a my nie. Oby listy pojawiły się w skrzynkach w poniedziałek...
Och, mam taką nadzieję, bo inaczej się zezłoszczę. Strasznie mało czasu na pozałatwianie wszystkich spraw zostanie. Przed chwilą przyjaciel mnie pocieszył, że on dostał list 30 sierpnia. Myślałam, że go strzelę w twarz przez telefon. ;d
Racja, mało czasu, poza tym nie mam nic z wakacji, ponieważ ciągle czekam na ten list.
kot_9 doszedł do Ciebie e-mail z potwierdzeniem?
Niestety nie...
ja to bym od razu f twarz szczeliła...
wybiera sie ktos na Willkommenstag we wtorek?:)
na 99% ja ale jak w pn nic nie przyjdzie to chyba bez sensu, bo nawet nie wiem jakie papiery wziac ze soba -.-
no, przeciez od 225 wpisow mowie wam, ze piszecie bez sensu i nic nie chcecie skapowac. 8 stron tylko bzdury i sinnlose czatowanie
Ja też bym się wybrała, ale nie ma to sensu, jeżeli nie wiem, czy zostalam przyjęta.
Ja się wybieram raczej na pewno, GPL;)
Ja rowniez na pewno. Umawiamy sie gdzies wszyscy razem, coby nam razniej bylo czy wolicie spedzic pierwsze chwile na uczelni bez towarzystwa ? ;)
i jak? coś nowego?
jak dzisiaj nic nie przyjdzie to ja pozdrawiam poczte polska -.-
Na stronie EUV na facebooku napisali, ze jesli nic nie dotrze do srody, to trzeba sie kontaktowac z Imma - Amtem.
jeśli rzeczywiście papiery zostały wysłane 10tego to już dawno powinny być u nas, a w Imma-Amcie cały dzień nikt się nie zgłasza, ale dzięki za info
Sprawdzajcie swoje skrzynki pocztowe. Ja otrzymałam dziś list i się dostałam.
to to nie byl polecony? awizo i te sprawy?
Nie był polecony,jak już napisała pannna_migotka :sprawdzajcie skrzynki, ja też właśnie dostałam ;)
zwykły list, w dodatku wysłany z polskiej strony, bo ma stempel ze Słubic... 12 dni list krajowy, tempo to oni mają... :P Dobra, to kto będzie na Vorkursie?
Ja będę na kursie. Również dostałam dzisiaj list.
A czy w tych listach macie informacje o DSH ? Tzn.czy musicie je pisac itd ?
ej no spotykamy sie jakos?!
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 382