Wiec w takim razie nie mam pojecia czym oni sie kieruja :|
kaladja
19 sie 2011
Ja również dostałam się na GPL, właśnie odczytałam maila.
khth
19 sie 2011
nie przejmujcie się, ze mail nie doszedł, to moze być kwestia serwera, tysiący innych rzeczy. Dostałyście wiadomość od uni-assist, ze dokumenty spełniają wymagania formalne, to głowa do góry :)
kot_9
19 sie 2011
A czy ktoś z Was wybrał IBWL ?
wokalistka91
19 sie 2011
panna_migotka, również nie otrzymałam żadnego maila. Zresztą, pierwszy raz słyszę, że oni jakieś potwierdzenia e-mailami wysyłają, bo rok temu też nic takiego do mnie nie przyszło. (:
pannna_migotka
19 sie 2011
Ja już nic z tego nie rozumiem. Swoją drogą to ciekawe, jakie były kryteria, że niektórzy dostali e-maile z potwierdzeniem przyjęcia, a my nie. Oby listy pojawiły się w skrzynkach w poniedziałek...
wokalistka91
19 sie 2011
Och, mam taką nadzieję, bo inaczej się zezłoszczę. Strasznie mało czasu na pozałatwianie wszystkich spraw zostanie. Przed chwilą przyjaciel mnie pocieszył, że on dostał list 30 sierpnia. Myślałam, że go strzelę w twarz przez telefon. ;d
pannna_migotka
19 sie 2011
Racja, mało czasu, poza tym nie mam nic z wakacji, ponieważ ciągle czekam na ten list.
na 99% ja ale jak w pn nic nie przyjdzie to chyba bez sensu, bo nawet nie wiem jakie papiery wziac ze soba -.-
zochama
20 sie 2011
no, przeciez od 225 wpisow mowie wam, ze piszecie bez sensu i nic nie chcecie skapowac. 8 stron tylko bzdury i sinnlose czatowanie
pannna_migotka
20 sie 2011
Ja też bym się wybrała, ale nie ma to sensu, jeżeli nie wiem, czy zostalam przyjęta.
Magda0703
20 sie 2011
Ja się wybieram raczej na pewno, GPL;)
weltall
21 sie 2011
Ja rowniez na pewno. Umawiamy sie gdzies wszyscy razem, coby nam razniej bylo czy wolicie spedzic pierwsze chwile na uczelni bez towarzystwa ? ;)
Mallee
22 sie 2011
i jak? coś nowego?
yhym-ehem
22 sie 2011
jak dzisiaj nic nie przyjdzie to ja pozdrawiam poczte polska -.-
weltall
22 sie 2011
Na stronie EUV na facebooku napisali, ze jesli nic nie dotrze do srody, to trzeba sie kontaktowac z Imma - Amtem.
Mallee
22 sie 2011
jeśli rzeczywiście papiery zostały wysłane 10tego to już dawno powinny być u nas, a w Imma-Amcie cały dzień nikt się nie zgłasza, ale dzięki za info
pannna_migotka
22 sie 2011
Sprawdzajcie swoje skrzynki pocztowe. Ja otrzymałam dziś list i się dostałam.
yhym-ehem
22 sie 2011
to to nie byl polecony? awizo i te sprawy?
Mallee
22 sie 2011
Nie był polecony,jak już napisała pannna_migotka :sprawdzajcie skrzynki, ja też właśnie dostałam ;)
khth
22 sie 2011
zwykły list, w dodatku wysłany z polskiej strony, bo ma stempel ze Słubic... 12 dni list krajowy, tempo to oni mają... :P Dobra, to kto będzie na Vorkursie?