A kto powiedzial, ze chce studiowac germanistyke? ;)
Jest to jakas mozliwosc dla mnie, calkiem zagubionej w kwestii "kim zostac?" :(
Coz, ludzie nieprzecietnie utalentowani czesto maja taki problem ;)) (TAKI ZARCIK ;) ( tudziez: sa zbyt niezdecydowani!)
Pytalam, bo chcialam byc mila i podtrzymac konwersacje na forum, ktore ze wzgledu na przerwe swiateczna mogloby zamierac.. do czego udalo sie nie dopuscic;) nam wszystkim ;) Pytalam tez z wielu innych powodow:
1. z czystej cielawosci, bo tu na UAMie wielu narzeka, ze robi sie wiele niepotrzebnych rzeczy, mniej uwagi zwraca na wspolczesny niemiecki, a glownie na staroniemiecki ( co mnie specjalnie nie pociaga), nie wiem jednak jak jest na prawde. Tez slyszalam, ze jest duuuzo nauki...
2. lubie Wroclaw :)
3. bylam ciekawa, czy metia skreslila sie z listy na lingwistyce, bo dostala sie na germanistyke ( domyslac sie moglam, bo wczesnij wiedziala conieco o tym kierunku), na szczescie wybrala bardziej intrygujacy (dla mnie) kierunek (bez urazy)
>metia
pozdrawiam, jak juz mowilam nie jestem jeszcze zdecydowana, ale jezeli sie spotkamy to predzej na niderlandzkim niz na germanistyce we Wrocku, coz, ta w koncu mam pod nosem ( jak juz ktos zauwazyl, tez pozdrawiam ;)
Moze macie jeszcze jakies ciekawe propozycje co do kierunku studiow?
Jestem otwarta na wszelkie oferty!
Dla autora najlepszej - NAGRODA!
Poprawka: dla autora OSTATNIEJ ;)