Przenieść się do Niemiec

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 93
Nie radze tlumaczyc papierow w Polsce,bo w Niemczech nie honoruja tego typu tlumaczen(przynejmniej tak bylo w moim wypadku).Po co wyrzucac dwa razy pieniadze?
jak to nie honorują???? przy wydziale dopłat do mieszkan dalismy im nasz akt slubu przetłumaczony i nie robili problemów
Byc moze zalezy to od danego urzedu.Ja wszystkie dokumenty tlumaczylam w Polsce,pozniej robilismy to jeszcze raz w Niemczech.
NASZA FIRMA MA STALY NUMER TELEFONU I ADRES ALE PODAJEMY GO TYLKO ZAINTERESOWANYM WSPOLPRACA ! E-MAILE JAK I TELEFON OBSLUGUJE PRACOWNIK POLSKOJEZYCZNY CZYLI JA SYLVIA UNTERSCHUTZ !
JESLI MAJA PANSTWO DOWODY NA TO ZE NIEMIECKIE POSREDNICTWO SVISSEMODERN OSZUKUJE POLAKOW PROSZE TO UDOWODNIC !
PODLEGAMY PRZEPISOM NIEMIECKIM I CHRONIA NAS PRAWA UNIJNE ! NIE WSKAZANE JEST WIEC SZKALOWANIE FIRMY I JEJ PRACOWNIKOW BEZ DOWODOW ! JEST TO JEST JEDYNY KOMENTARZ NEGATYWNY NA TEMAT NASZEJ FIRMY BEZ PODANIA PRZYCZYNY ! PROSIMY LUDZI KTORZY NAS PONOC SPRAWDZILI W NIEMIECKICH REJESTRACH O UDOWODNIENIE NAM OSZUSTWA !
W PRZECIWNYM RAZIE BEDZIEMY ZMUSZENI SKONTAKTOWAC SIE Z DYREKCJA DANEGO PORTALU LUB NAWET INTERNETU POPRZEZ NASZA KANCELARIE PRAWNA I POPROSIC O USUNIECIE KLAMLIWYCH OSZCZERSTW NA NASZ TEMAT I DOPROWADZENIA DO OSOB KTORE TO NAPISALY !
SVISSEMODERN
W FORMULARZACH PODALISMY PANSTWU NASZ NUMER STACJONARNY TELEFONU
SVISSEMODERN
Jezli Pani zna sie na prawie, to prosze zwrocic uwage, ze nie oczernialam nikogo, tylko pisalam moje osobiste wrazenie.
Droga Pani, jezeli chodzi o prawo Uni to po studiach w Niemczech znam jego podsawy!!!!
Moge kazdemu na topiku radzic, aby oplaty w takich firmach jak Svissemodern byly uiszczane za konkretne uslugi: tutaj najwazniejsze jest posrednictwo w wynajmie mieszkania!!!!
Powtarzam jeszcze raz: tylko z meldunkiem w Niemczech ma sie prawo do swiadczen socjalnych!!!!!
Chce jeszcze raz ostrzec wszystlich, przez wplacaniem pieniazkow za inne uslugi!!!
Droga Pani Sylwio, musi pani z tym zyc, ze ta rada bedzie tu zamieszczona!!!!!
Ale mysle, ze Pani firma, nie ma podstaw do niepokoju, po powyzszej opinie, oder??????
Jezeli Pani firma jest Powazna, to np. podanie cennika uslug jest rowniez OK.....
Albo podanie referecji, albo podanie jak dlugie doswiadczenie ma firma.....
Tego wszystkiego nie znalazlam...
A moze Pani przedstawi zakres uslug i Panstwa ceny????????
Chetnie obejrze te cennik!!!!!!!!
Pani Sylwio,rnrnprosze podac jak dlugo Pani firma dziala oraz cennik uslug, albo stone internetowa Pani firmy, gdzie te oraz informacje o adresie, telefonach itd sie znajduja!rnW ten sposob moze Pani pokazac, ze firma jest uczciwa!!!!!rnProsze rowniez napisac kiedy otwarte jest biuro firmy, na pewno wiele osob z okolic Bielefeld, moze chciec odwiedzic Panstwa firme!!!!rnrnNa pewno podanie tych wiadomosci to zaden problem....
An svissemodern...

So. Ihr wollt also armen Leuten helfen, in das gelobte Land zu kommen...

Das macht Ihr sicherlich völlig philantropisch...

Niemand ist negativer Meinung über Euch - außer hier, da wird dann gleich mit der juristischen Keule gedroht...

Leute - bei der Firma wäre ich auch vorsichtig. Und ich bin gern bereit, die juristischen Schritte zu unternehmen, die auf mich zukommen, wenn svissemodern mich abmahnt. Also los, svissemodern

Oder ziehen Geldschneider den Schwanz ein?
NASZE POSREDNICTWO NIE ZAJMUJE SIE WYNAJMOWANIEM MIESZKAN TYLKO ZNAJDUJEMY DLA ZAINTERESOWANYCH PRACE CZESTO Z ZAKWATEROWANIEM !
MELDUNEK OTRZYMUJE OSOBA W MOMENCIE PODPISANIA UMOWY O WYNAJEM W RATUSZU DANEGO MIASTA! ADRES FIRMY ZOSTAL JUZ PODANY NA FORUM ALE NIE ZYCZYMY SOBIE POLAKOW OD CZWARTEJ RANO ZE SPIWORAMI POD NASZA FIRMA PROSZACYCH O JAKAKOLWIEK PRACE ! TO NIE AMBASADA AMERYKANSKA W WARSZAWIE ! PRACODAWCY BARDZO CHETNIE PLACA ZA ZNALEZIENIE IM TANIEJ SILY ROBOCZEJ I CHYBA BEDZIEMY ZMUSZENI ZMIENIC NASZ SYSTEM ! MNIEJ PROBLEMOW I BRAK ZAINTERESOWANIA DLA PRACOWNIKA ZE ZAMIAST 8 EURO NA GODZINE POLAK DOSTANIE MAKSYMALNIE 5 ! MAJA PANSTWO RACJE NIE JESTESMY FILANTROPAMI I NIE BEDZIEMY WIECEJ PONOSIC KOSZTOW TELEFONOW DO POLSKI; POCZTY DO NIEZDECYDOWANYCH ZLECENIODAWCOW ORAZ ZAMIESZCZANIA PLATNYCH OGLOSZEN W PRASIE ! JESZCZE NIKOGO NIE OSZUKALISMY I NIE MUSIMY ODPIERAC KAZDEGO ZARZUTU OSOB TAKZE NIEZIDENTYFIKOWANYCH ! FIRMA NASZA WSPOLPRACUJE W WIELU DZIEDZINACH MIEDZY INNYMI PROMUJEMY FIRMY ZAGRANICZNE !
SVISSEMODERN NIE ZAJMUJE SIE TAKZE ZALATWIANIEM SOCJALU DLA PRZYBYLYCH POLAKOW PONIEWAZ WIADOMO JAK DLUGO TRZEBA ODPROWADZAC SKLADKE ABY TAKIE PRAWO PRZYSLUGIWALO ! OSOBY KTORE ZA WSZELKA CENE CHCA ZASZKODZIC NASZEJ FIRMIE NA TYM FORUM CHYBA NIE ROZUMIEJA TAK NAPRAWDE CZYM SIE ZAJMUJEMY ! STRONA INTERNETOWA JEST W TRAKCIE REALIZACJI I NATYCHMIAST O JEJ UTWORZENIU POINFORMUJEMY PANSTWA ! WSZYSTKIM TYM ZAJMUJE SIE JEDNA OSOBA POLSKO JEZYCZNA CZYLI JA ; OD PRZYSZLEGO TYGODNIA POWSTANIE FILIA W GDANSKU KTORA BEDZIE PRACOWALA WEDLUG WYMOGOW PRAWNYCH W POLSCE !W FORUM PADLO SLOWO "OSZUSTKA "
BEZPODSTAWNIE ! PROSZE ZNAJDZCIE CHODZIAZ JEDNA OSOBE OSZUKANA PRZEZ SVISSEMODERN! TO NASZA FIRMA CZUJE SIE OSZUKANA PRZEZ PANA KTORY TU PISZE PONIEWAZ ZAPOMNIAL NAPISAC ILE RAZY NARAZIL NASZA FIRME NA KOSZTY TELEFONOW DO SIEBIE I POCZTY KTOREJ RZEKOMO NIE DOSTAL ! POLSKIE FIRMY IDENTYFIKUJA SIE CERTYFIKATAMI I INNYMI DOKUMENTAMI , MAJA BIURA I PANIE MOWIACE TYLKO W JEZYKU POLSKIM I ZALATWIAJA WAM PRACE NA ODLEGLOSC NIE MAJAC KONTROLI NAD PRACODAWCA ! PROPONUJE SKORZYSTANIE Z TAKIEJ FIRMY I ZABRANIE ZE SOBA NAMIOTU PONIEWAZ NAPEWNO PRZYJDZIE WAM SPAC W OBORZE LUB POD GOLYM NIEBEM ! NIE DZWONCIE DO NAS JAK WIELU INNYCH ABYSMY WAS ZABIERALI Z POD KOSCIOLA POLSKIEGO W PARYZU LUB Z HISZPANI CZY GRECJIJAK TO MIALO MIEJSCE WCZORAJ ! NIE JESTESMY BIUREM PODROZY ANI CARITAS ! POZDRAWIAM WSZYSTKICH UZYTKOWNIKOW TEGO FORUM I PROPONUJE OBSERWACJE DZIALAN NASZEGO BIURA PRZED WYDANIEM JAKIEGOKOLWIEK OSADU !
SYLVIA UNTERSCHÜTZ ZE SVISSEMODERN
Chciałbym poinformować wszystkich a w szczegolności P. Sylwie Unterschütz że ja nikogo tu nie oczerniałem tylko zadałem pytanie co do autentycznosci pani firmy i nie widze w tym nic dziwnego jeśli firma taka pobiera opłatę przed załatwieniem sprawy !!!!!!!!rnKoszty o których Pani tu wypisuje na które żekomo naraziłem wasza firmę są apsurdem i dziwię się że tak" Poważna Firma" o nich wspomina bo to pani się ze mną skątaktowała po moim e-mailu do was z zapytaniem o bliższa informacje na temat waszej pomocy i na czym ona by polegała- ja nie prosiłem o telefonowanie do mnie , a to że dzwonicie do mnie jest też w waszym interesie bo podjęcie przezemnie pracy w Niemczech z waszą pomocą jest dla was ZAROBKIEM. Pisze Pani że nie załatwiacie mieszkania i zameldowania co jest sprzeczne z ogłoszeniem i tym co mi Pani oferowała. Pozwole sobie dodać tu adres strony z Pani ogłoszeniem na które ja odpowiedziałem http://praca.owi.pl/show.php?id=18333 Dzisiaj Pani Sylvia UnterschÜtz dzwoniła do mnie była to bardzo nie przyjemna rozmowa. Zostałem niesłusznie posądzony że na tym portalu działam na szkodę jej firmy co jest kapletną bzdurą co można przeczytać wyżej. Straszyła mnie swoimi prawnikami a na koniec naszej rozmowy stwierdziła że nie będzie więcej ze mną rozmawiać bo :cytuje: JEST PAN TYLKO POLAKIEM . Takie zachowanie i ton tej rozmowy daje wiele do myślenia......Ja nie widze nic dziwnego w tym że pytałem o autentyczność waszej firmy ale dziwi mnie Pani zachowanie i to że nie chcecie ujawnić kąkretnych danych waszej firmy z których wunikałoby że jest to firma godna zaufania i udowodnilibyście że opinia tej Pani która twierdzi że żekomo jesteście oszustami jest błędna.Do tej pory nie znalazłem żadnej strony (informacji) która by rozwiała moje wątpliwości-zgodnie z Pani zaleceniem!!!!! Prosze do mnie nie dzwonić z pogróżkami bo to że jestem Tylko Polakiem nie upoważnia Pani żeby się do mnie odnosić jak do debila.....!!!!!!!!!! Mimo wszystko z całym szacunkiem POZDRAWIAM.
no to pani Sylwia po takim tekście żadnych klientów więcej nie znajdzie......
Do Pani Sylwi !!!!!

Jeszcze jedno chciałbym dodać.

Jeśli Panią lub kogoś innego tu obraziłem to bardzo PSZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedź o takiej treści dostaliśmy od SVISSEMODERN.rnrnOd: [email] rnDo: rnTemat: SVISSEMODERN/ WYSYLAMY INFO !rnData: 28 May 2006 rn rnrnrnWITAMY !rnrnNASZA FIRMA NAZYWA SIE S V I S S E M O D E R N Z SIEDZIBA NA TERENIE NIEMIEC W BIELEFELDZIE !rnMAMY DOSWIADCZENIE W POMAGANIU OBYWATELOM UNII EUROPEJSKIEJ W OSIEDLANIU SIE I PODEJMOWANIU LEGALNEJ PRACY NA TERENIE NIEMIEC !rnZALATWIAMY WSZYSTKIE FORMALNOSCI URZEDOWE TJ. POZWOLENIE O PRACE ,ZAREJESTROWANIE DZIALALNOSCI GOSPODARCZEJ , ROZNE FORMY UBEZPIECZEN ZRESZTA NIE OBOWIAZKOWE JAK TO MA MIEJSCE W POLSCE TJ. ZUS !rnPONADTO POMAGAMY UZYSKAC POZWOLENIE NA STALY POBYT; KINDERGELDrnW WYSOKOSCI NA KAZDE Z DZIECI 154 EURO NAWET JESLI DZIECI PRZEBYWAJA NA TERENIE POLSKI !rnZALATWIMY CI MIESZKANIE I ZAMELDOWANIE LUB PRACE Z ZAKWATEROWANIEM ! MOZEMY CI POMOC ZAPISAC TWOJE DZIECI DO SZKOLY I NA KURSY NIEMIECKIEGO !rnWSPOLPRACUJEMY Z OSOBAMI UPRAWNIONYMI W WYMIENIONYCH DZIALANIACH ! ZNAMY TWOJE PRAWA ! PO OTRZYMANIU WASZYCH DANYCH TJ. IMIE ,NAZWISKO I DOKLADNY ADRES PRZESLANE ZOSTANA FORMULARZE Z TLUMACZENIEM NA JEZYK POLSKI KTORE WYPELNIACIE TEZ PO POLSKU .rnPO ODESLANIU NAM TYCH FORMULARZY ZAMIESZCZAMY WASZE OFERTYrnNA PLATNYCH PORTALACH PRZEZNACZONYCH DLA NIEMIECKICH PRZEDSIEBIORCOW NA TERENIE CALYCH NIEMIEC ! WASZE OFERTY UMIESZCZAMY TAKZE NA PORTALACH BEZPLATNYCH DO KTORYCH WRAZ ZrnFORMULARZAMI DOSTANA PANSTWO ADRESY STRON INTERNETOWYCH !rnrnNA KAZDYM FORMULARZU WIDNIEJE NUMER KONTA , ADRES I NAZWA FIRMY NA KTORY TRZEBA WPLACIC OPLATE MANIPULACYJNA W WYSOKOSCI 40 EU TZN. POCZTA ; TELEFONY I BRAK GWARANCJI ZE PANSTWO POMIMO NASZYCH EFEKTYWNYCH STARAN SIE NIE ROZMYSLA !rnrnPO ODESLANIU DO NAS FORMULARZY OKRES OCZEKIWANIA NA PIERWSZE OFERTY TRWA OD 2 TYGODNI DO MIESIACA !rnNASTEPNIE PO PRZYJEZDZIE PANSTWA DO NIEMIEC , ZALATWIONYCH FORMALNOSCIACH PRAWNYCH , ZAMIESZKANIU I ZAMELDOWANIU Z POZWOLENIEM O PRACE , PO PELNYM PRZEPRACOWANYM MIESIACU PRACY I OTRZYMANIU PIERWSZEJ ZADOWALAJACEJ PENSJI POBIERAMY 20% PROWIZJI OD PENSJI PODSTAWOWEJ PRZEZ POL ROKU ! PRZEZ OKRES TEN ZOBOWIAZANI OBUSTRONNA UMOWA DBAMY O WASZE INTERESY !!!rnrnZA WSZYSTKIE INNE ZLECENIA STAWKI SA UMOWNE W ZALEZNOSCI OD STOPNIA TRUDNOSCI I POTRZEBY KORZYSTANIA Z POMOCY INNYCH UPRAWNIONYCH PODMIOTOW np. KANCELARJI PRAWNYCH , MAKLEROW NIERUCHOMOSCI itp.rnrnZADZWON LUB NAPISZ E- MAIL PODAJAC SWOJ ADRES ;IMIE I NAZWISKO ORAZ NUMER TELEFONU POD KTORY NAPEWNO ODDZWONIMY !!!rnZAPRASZAMY DO KORZYSTANIA Z NASZYCH USLUG ! rnrnI nie mogę zrozumieć dlaczego zaprzeczają, odnośnie załatwienia mieszkania i meldunku, skoro w/w treści załatwiają mieszkanie i meldunek lub pracę z zakwaterowaniem- a to jest już różnica.
DORZE ŻE TAK NAPISAŁEŚ. A KTOŚ KTO NIE MA NIC NA SUMIENIU TAK SIĘ NIE STRZĘPI. Z TEGO ŻE SIĘ POSIADA OBYWATELSTWO POLSKIE I NIEMIECKIE TO NIE ZNACZY ŻE SIĘ JEST GORSZYM- WYSTARCZY BYĆ TYLKO UCZCIWYM CZŁOWIEKIEM.
bylam na podanej przez ciebie stronce, masz calkowita racje, najlepiej bedzie jak w przypadku problemow zwrocisz sie do Verbrauchzentrale w miescie Bielefeld, ponizej stronka. Oni pomagaja klientom w przypadku problemow. jezeli bedziesz mial problemy z listem, napisz tutaj napewno bedzie przetlumaczony. Ten link prosze tak kopiowac do wyszukiwarki aby powstala jedna linijka inaczej sie nie otworzy.

zycze powodzenia

http://www.verbraucherzentrale-nrw.de/UNIQ115[tel]/link4450B.html
Do Isabell52.
ale ja nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą stronką?
pozdrawiam
firma swiadczy uslugi dla ludnosci, sprzedajac swoje towary lub uslugi, jezeli klient czuje sie oszukany, wprowadzony w blad przez firme, powinien zwocic sie do tej centrali, podajac szczegoly. n.p to ze firma blednymi informacjami wprowadza w blad klientow
POMAGAMY PRZY POSZUKIWANIU MIESZKANIA I W SPRAWACH URZEDOWYCH TYPU MELDUNEK JESLI OSOBA NIE JEST KOMUNIKATYWNA W JEZYKU NIEMIECKIM
! POMAGAMY TAKZE W WYPELNIANIU FORMULARZY PODATKOWYCH; POMAGAMY SKLADAC WNIOSKI O KINDERGELD JESLI TAKIE PRZYSLUGUJA; " MY ZALATWIMY CI MIESZKANIE " OZNACZA OSOBY ZAZWYCZAJ ZAKLADAJACE W NIEMCZECH DZIALALNOSC GOSPODARCZA I CHCACE ZOSTAC TU NA STALE ; POMAGAMY TAKZE PRZY SKLADANIU WNIOSKU O POZWOLENIE O POBYT! NIE POBIERAMY ZA TO ZADNYCH DODATKOWYCH OPLAT ! ZLECENIODAWCA PLACI PROWIZJE I TO NAS ZOBOWIAZUJE DO CALKOWITEJ PRAWNEJ OPIEKI NAD NIM PRZEZ NAWYZEJ POL ROKU !
DZIEKUJEMY ZA ZAINTERESOWANIE NASZA FIRMA !
PANIE GRZEGORZU ! PAN POWIEDZIAL ZE NIE POWINNAM SIE DZIWIC ZE PRZYZNAL PAN RACJE IZ JESTEM OSZUSTKA ! ODPOWIEDZIALAM ZE SIE NIE DZIWIE BO JEST PAN TYLKO POLAKIEM A NIESTETY POLACY POTRAFIA OBRAZAC OSOBY KTORE NIE WYRZADZILY IM ZADNEJ KRZYWDY !
TEN POST PISZE JAKO PRYWATNA OSOBA PONIEWAZ NAJPRAWDOPODOBNIEJ PRZEZ PANA OD JUTRA STRACE PRACE ! MOJI PRZELOZENI UWAZAJA ZE WIDOCZNIE MUSIALAM KOMUS WYRZADZIC ZLO SKORO ROZPETALA SIE NEGATYWNA BURZA NA TEMAT FIRMY ! NASZA FIRMA POWTARZAM NIKOGO NIE OSZUKALA ! TO JEST OSTATNIA ODEZWA Z MOJEJ STRONY !
MAM NADZIEJE ZE OSOBY TU PISZACE TO OSOBY PRYWATNE I MIALY Z NAMI BEZPOSREDNI KONTAKT ! WIERZYMY ZE NIE MAMY DO CZYNIENIA Z NIEZDROWA KONKURENCJA Z POLSKI !
W NIEMCZECH OBOWIAZUJE TAKZE PRAWO WOLNEJ WYPOWIEDZI ALE KAZDA SKARGE LUB PROBE ZNISZCZENIA ISTNIEJACEJ FIRMY TRZEBA POPRZEC DOWODAMI !
CIESZE SIE ZE PANSTWO MIELI SWIETNA ZABAWE I ZESZARGALI MOJE NAZWISKO POMIJAJAC DOBRO FIRMY !
PROSIMY KONTYNUOWAC !
PS. TYLKO W POLSCE JEST PRAWO KTORE MOWI ZE OFICJALNE PRZEPROSINY MOGA ZADOSCUCZYNIC ZA BEZPODSTAWNE OSZCZERSTWA !

POZDRAWIAM SERDECZNIE
SYLVIA UNTERSCHUTZ
o co chodzi z tym biurem a konkretnie z ta facetka ?
bylem tam dwa razy i to jest normalne biuro . oni tez szukaja prace dla niemcow.niewiem o co chodzi wszystkim . kogo oni oszukali ?
facet po studiach robi bledy ortograficzne jak by skonczyl lopatologie .
nic nie rozumiem , ma obywatelstwo niemieckie i nie wie jak ma wyjechac , a
inna osoba siedzi tam trzy miesiace i juz ma pobyt i udziela wszystkim porad. to ze nawet osoby z obywatelstwem nie moga sobie wynajac mieszkania w niemczech to durnota bo tam stada turkow wynajmuja je bez problemow .
jestescie z jednej szkoly specjalnej ?
czemu wszystkie te wypowiedzi na temat tej kobety maja ten sam charakter i te same bledy ortograficzne jesli pisaly je rozne osoby ?rnjestescie spokrewnieni? do ( muszka) a jaki jest twoj cennik ?rnile bierzesz za pisanie takich bzdetow ? a ile kasujesz za inne rzeczy ?rnnie odrozniacie hasel reklamowych od wypowiedzi.rnbanki tez krzycza : zalatwimy ci kredyt ! poskarzcie sie na nich !rnpozdrawiam pania sylwie !
Moim zdaniem to tania proba pokazania jaka to Pani jest pokrzywdzona w zwiazku z powyzszymi postami. Twierdzenie, ze jestesmy tylko Polakami i dlatego obrazamy Pania jest moim zdaniem beznadziejne, bo:rn*po pierwsze: jestesmy AZ Polakami,rn*a po drugie: nietrudno w dzisiejszych czasach trafic na oszusta, wiec prosze sie nie dziwic, ze ludzie znalezli jakies podstawy twierdzic, ze firma, ktora Pani tu prezentuje jest poprostu kolejnym oszustwem.
Jezeli ta pani mieszka w Niemczech i jest zatrudniona legalnie, to zwolnienie jej z pracy na podstawie postow na jakims forum jest niemozliwe. Kazdy pracownik nieslusznie zwolniony z pracy ma prawo zwrocic sie do Sadu-Pracy.
widze ze w niemczech na naiwnosci niezle mozna zarobic.20% ZADOWALAJACEJ wyplaty,czyli conajmniej 200E jak nie wiecej
Moim zdaniem, chodzo raczej o brak wiedzy za ktory to trzeba placic. Wiedza jest skarbem ludzkosci. Niestety duzo ludzi przez fakt jej darmowej dostepnosci zapomnialo o tym ze nasi przodkowie mogli swoje dzieci posylac do szkoly jak mieli na to pieniadze aby ta szkole oplacac. Od czasu jak szkoly sa darmowe, i kazdy moze do nich uszeszczac, wielu zapomina o wartosci wiedzy ktora mozna zdobyc, jak sie chce.
Jezeli spojrzymy na to z innej strony n.p gdyby osoby wyjezdzajace znaly j.niemiecki to bylyby w stanie sami sobie te dokumenty wypelnic. Oczywiscie sprawa co sie komu nalezy i jak wyglada to z punktu przepisow prawnych to juz wyzsza wiedza. Ale znajac jezyk mozna i na te pytania znalezc odpowiedz. Szczegolnie w przypadku ze wiele tych informacji znajduje sie na stronkach w internecie
nasza firma nikogo nie obrazila i wszelkie pomowienia sa tu nieprawdziwe !
to nas nazwano oszustami bez podania przyczyny !
portal ten jest przeznaczony dla madrych ludzi i umiejacych czytac !
oszustami jest wielu z was poniewaz uzywacie czyis nazwisk i adresow nie podajac wlasnych !
staliscie sie ofiarami manipulacji jednego czlowieka ! wielu z was nie zna
absolutnie praw w niemczech i nie wie na jakich zasadach dzialaja takie biura jak to !
bardzo nie ladnie jest zyczyc komus zle nie wiedzac nawet kto to jest i na ile jest to osoba wiarygodna !
nikt nie sprawdzil naszego biura oficjalnie w konsulatach niemieckich lub niemieckich rejestrach prywatnych posrednictw pracy !
osoba ktora prosila o sprawdzenie nas nigdy wczesniej nie prosila nas o podanie numeru licencji i nie byla w naszym biurze !
nawet niewiadomo czy te wszystkie obelzywe posty nie pisze jedna i ta sama osoba pod innymi pseudonimami , ale to juz jest sprawdzane !
pytania prosimy kierowac pod adres [email] lub
[email] lub [email] ! wysylamy info i formularze w zalaczniku przez e-mail takze z numerem licencji i adresem firmy oraz naszymi numerami stacjonarnymi ! dzwonimy takze do panstwa i nie opierajac sie na haslach reklamowych jak wyzej rozmawiamy i odpowiadamy na wszystkie pytania ! nie dzialamy na rynku od dawna ale jestesmy do tej pory skuteczni !

nie chcemy aby placil nam pracodawca niemiecki za was poniewaz automatycznie upowaznia go to do obnizenia wam stawek i nie o 20% ale prawie o polowe ! prosimy nas wyprobowac i sprawdzic ! zapraszamy !
"nie chcemy aby placil nam pracodawca niemiecki za was poniewaz automatycznie upowaznia go to do obnizenia wam stawek i nie o 20% ale prawie o polowe "

Prosze, prosze skomentujcie te glupote, bo ja juz nie moge!!!!!!

Ha!!!! Jestem dumna, ze jako pierwsza skomentowalam reklame svissemodern!!!!!!!!

To przestroga dla wszystkich, ktorzy wierza w rzetelnosc podobnych firm!!!!!

Zanim cokolwiek w takich firmach zaplacicie albo UWAGA: podpiszecie, pytajcie na topiku!!!!!

Moze otworza sie Wam oczy!!!!!!

A firmy, ktore profesjonalnie posrednicza w znajezieniu pracy nie maja sie czego obawiac!!!!!!

Na pewno pomozemy, w sprawdzeniu czy firma ma pozwolenie (i doswiadczenie)w posrednictwie pracy!!!!

Pani Sylwio, to moze Pani jednak dalej bedzie zajmowala sie zageszczaniem wlosow?!!!!!!!! (w tej brazy tez mozna znajezc ludzi, ktorzy wierza w cuda...)

http://www.drobne.esystem.info/moda_uroda
NAJNOWSZE SZWAJCARSKIE METODY PRZEDLUZANIA I ZAGESZCZANIA NATURALNYM WLOSEM! OFERTA DOTYCZY TAKZE MESZCZYZN! MALOWANIE WLOSOW METODA CALSSO ! GRUNTOWNA ODBUDOWA STRUKTURY WLOSA , ORAZ TERAPIE WZMACNIAJACE CEBULKI ! PROFESJONALNIE PRZY WSPOLPRACY NIEMIECKO- SZWAJCARSKICH SPECJALISTOW ! TERMINY REALIZUJEMY W NIEMCZECH ALE TAKZE NA TERENEI CALEJ POLSKI ! ZAPRASZAMY DO KONTAKTU Z NAMI TAKZE W JEZ.POLSKIM ! TEL.[tel][email] SYLVIA UNTERSCHÜTZ
(znaleziono szukajac w www.google.de : svissemodern sylvia unterschÜtz")

Jeszcze cos dodam:

Prosze mnie pozwac do sadu!!!!!!!!

Czekam!!!!!!!!

A moze my podamy Pania do sadu, co ????
Czy Pani firma ma pozwojenie na posrednictwo pracy?????
Czy ma Pani pozwolenie na inna dzialalnosc??????
Czy firma jest zarejestrowana?

???????????????
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=43157295&a=43294448
zyczymy powodzenia ! reprezentujemy interesy wielu firm ! takze przedluzajace wlosy ! no to drodzy panstwo zaczynamy zabawe bo akurat jestem w polsce w sprawie otwarcia naszej filii ! pozdrawiamy pomimo wszystko !
a jeszcze Pani nie zwolnili?
Hej KatirnJa mam podobną sytuację jak Ty tyle tylko ze do hamburga wybieram się we wrześniu. Napisz mi jeśli bedziesz miała ochotę jak ułożyły sie twoje pierwsze losy w HH i na jakiej dzielnicy bedziecie mieszkać. rnMój @ to: [email] a nr [gg]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 93