"nie chcemy aby placil nam pracodawca niemiecki za was poniewaz automatycznie upowaznia go to do obnizenia wam stawek i nie o 20% ale prawie o polowe "
Prosze, prosze skomentujcie te glupote, bo ja juz nie moge!!!!!!
Ha!!!! Jestem dumna, ze jako pierwsza skomentowalam reklame svissemodern!!!!!!!!
To przestroga dla wszystkich, ktorzy wierza w rzetelnosc podobnych firm!!!!!
Zanim cokolwiek w takich firmach zaplacicie albo UWAGA: podpiszecie, pytajcie na topiku!!!!!
Moze otworza sie Wam oczy!!!!!!
A firmy, ktore profesjonalnie posrednicza w znajezieniu pracy nie maja sie czego obawiac!!!!!!
Na pewno pomozemy, w sprawdzeniu czy firma ma pozwolenie (i doswiadczenie)w posrednictwie pracy!!!!
Pani Sylwio, to moze Pani jednak dalej bedzie zajmowala sie zageszczaniem wlosow?!!!!!!!! (w tej brazy tez mozna znajezc ludzi, ktorzy wierza w cuda...)
http://www.drobne.esystem.info/moda_uroda
NAJNOWSZE SZWAJCARSKIE METODY PRZEDLUZANIA I ZAGESZCZANIA NATURALNYM WLOSEM! OFERTA DOTYCZY TAKZE MESZCZYZN! MALOWANIE WLOSOW METODA CALSSO ! GRUNTOWNA ODBUDOWA STRUKTURY WLOSA , ORAZ TERAPIE WZMACNIAJACE CEBULKI ! PROFESJONALNIE PRZY WSPOLPRACY NIEMIECKO- SZWAJCARSKICH SPECJALISTOW ! TERMINY REALIZUJEMY W NIEMCZECH ALE TAKZE NA TERENEI CALEJ POLSKI ! ZAPRASZAMY DO KONTAKTU Z NAMI TAKZE W JEZ.POLSKIM ! TEL.[tel][email] SYLVIA UNTERSCHÜTZ
(znaleziono szukajac w www.google.de : svissemodern sylvia unterschÜtz")
Jeszcze cos dodam:
Prosze mnie pozwac do sadu!!!!!!!!
Czekam!!!!!!!!
A moze my podamy Pania do sadu, co ????
Czy Pani firma ma pozwojenie na posrednictwo pracy?????
Czy ma Pani pozwolenie na inna dzialalnosc??????
Czy firma jest zarejestrowana?
???????????????