pomoc w rozwiązaniu testu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

1-30 z 146
poprzednia |
Witam.
Mam pewne problemy z niemieckiego muszę rozwiązać następujący test:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ab2ee0f08688f508.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/48ffc2f7bf273baa.html

a dla mnie to czarna magia mam zdawke i muszę to zaliczyć
Błagam o pomoc
Dla mnie, to musisz to wpalcować sam. Ja nie mam nerw na to. Ty musisz to zaliczać, więc rusz sempiternę i wpisz te literki (ale bez błędów). Oczywiście, podaj przy tym twoje propozycje i to po niemiecku, kapujesz? Mój scanner ma chwilowo co innego do roboty, bo bym ci to też elektronicznie zrobił. Ale...dzisiaj jest Fussball-WM i sssssmaczne pifffffko...
błagam ja nie mam zielonego pojęcia bardzo was proszę
o, fajny teścik :) z chęcią bym rozwiązała, ale niestety... zaraz meczyk! ;D
później mogę sprawdzić.
Vergiss es!
Pomogę Ci z drugim zadaniem, potem pomyślimy nad resztą. Tak więc:
siadasz, otwierasz słownik i tłumaczysz wszystkie słówka, które trzeba gdzieś wstawić. Następnie, tak przygotowany, tłumaczysz tekst słowo po słowie i wstawiasz słowka. Dasz radę!
warum? ;>
Maniura93! Nie czytaty i nie pisaty? Ich habe ja meine Meinung schon geaeussert. Was wolle?
nie moge wejsc na ta strone.
nic nie wychodzi
Idź diego-baba, lepiej trzaskać kotlety dla Hannesa. Nie masz polskich literek, nie możesz wejść na strobę... A, jaki masz komputer? na pewno: szary... I do tego jesteś blondynka i masz niebieskie oczy?
Maniura93!
Rede nicht um den heißen Brei herum... Jetz hast du zwei laaaange Stunden dafür.
tak jestem bladynka i mam niebieskie oczy
wycielam adressy i wlozylam do google i nic
moze gdzies te literki mam ale gdzie to nie wiem nie wiem jak to sie robi
No, potem musisz "Anykey" drücken! Nie masz "Anykey"?
Bingo, Bongo!
Wiedziałam, że diego jest blĄdynką :D:D
A literki, jak masz, to się przełącza na dole po prawo na listwie, taką specjalną językową wajchą...Musis stoić PL.
A co jest blądynka, co ma białe oczy? Może ona ma białe?
i bardz ladna bladynka
Ja-jaaa... Hinten - uuuj!, vorne pfuuuj! (fuer Auswaertige: z tyłu liceum, z przodu muzeum)
Alt+Shift naciśnięte jednocześnie, ale musisz mieć zainstalowaną polską klawiaturę w Windowsie.
Czy ładną nie wiem. Na pewno blĄdynką intelektualną.
Coś mnie Maniura dziwnie niepokoi. Miała taką wielką Klappe i teraz milczy. A przecież tekścik taki fajny. Na blądynkach nie można już wcale polegać...
diego-baba ma tylko jedną rękę i może naciskać tylko jeden klawisz jednocześnie!
Może MSWord2010 jej się wolno uruchamia. Albo pisze wolno, bo wolno myśli. Albo spisuje wszystko żeby nie wyrzygiwać po jednym zdaniu. Nieograniczone są moschliwości blądynek.
Aaa, dlatego nie używa Schitów, tfu! Schiftuf!
A chciałabyś się kiedyś dowiedzieć, jak to się te literki robi (polskie znaki bezkrytyczne), Blondie-diego-baba?
z przodu jeszcze nie museum nie nie bylbys milo rozczarowany
Współlokatorka mojej przyjaciółki na studiach dorysowała "ogonki" przy jakiejś czcionce... na monitorze :D Bez jaj. Tesch blądynka.
Wydrukowała i zrozumiała - dorysowała je na 50 kopiach :D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 146
poprzednia |

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka