pomoc w rozwiązaniu testu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

61-90 z 146
white.apple - ty masz nerwy, jak postronki... Okay.
Inna możliwość:
To DE po prawej na listwie (taskleiste) nacisnąć prawą myszą. Otworzy się klapa, gdzie są Einstellungen. Tam można po naciśnięciu tym razem LEWEJ myszy nowy język hinzufuegen.
Ważne, jak już pisłaś "polnisch-programmierer". bardzo ważne!
Ale, czy ta gżegżółka to załapie?
WONtpiEM.
Kiel? ich bin untröstlich... Was hat dich dorthin verschlagen? Die näherste Haltestelle für mich in der Gegend ist Szczecin, wo meine Kinder wohnen. Verdammt weit zu dir! Mann! (Frau).
Du kannst nicht von deinen Brüsten auf sein Himmel schließen.
mialam to de przed paroma minutami teraz juz nie mam zniknelo bez wiesci
diego-baba, nie wtrancaj się i znajdź wreszcie te przeklęte polskie literki. Do roboty. My tu sobie flaki dla ciebie wypruwamy, a ty znowu bredzisz o d...pie maryni..
In Wirklichkeit bin ich hier für einen bereits der Vergangenheit angehörenden jungen Mann gekommen, der offizieller Grund war ein Studium ;]
To możesz je znowu "anzeigen lassen" jak wejdziesz tam gdzie ci napisałam.
Może powinniśmy zacząć od dużych liter i znaków interpunkcyjnych?!
wszystko znalazlam ale tam jest deutsch und englisch
Wyglądają jak dupa zza krzaka, bo się tam kitrają jako duchi.
Po prawej masz jeszcze opcję "installieren" albo "hinzufügen"
Heidanei, war das schoen gesagt... Schon wieder was gelernt!
RECHTE MAUS; glizdo! A potem Hinzufügen! (znasz takie söowo? mit Fic...en hat es nichts zu tun, Jezuuuuu).
- Co robi blĄdynka jak czyta polecenie "dwa razy kliknąć myszką"?
- Dwa razy szpagat.

Nasza blĄdynka szuka pewnie prawej myszki.
Hör auf! Sonst komme ich noch auf eine Idee, dir gemeinsamen Urlaub an der polnischen Ostseeküste, vorzuschlagen... Auf sie bin noch nicht gekommen! (btw. im Sommer haeb ich vor, Polen zu besuchen).
Der Sohn vom bekannten Helmut Kohl hat eine türkische Freundin gehabt und fragte mal den Papa: Papa, was ist eine Moscheee?
Der Papa darauf:
- Meine Sohn, eine Moschee ist die erogenste Zone einer Frau...
sam jestes glizda znalazlam cos ciekawszego i nie chce mi sie juz szukac polskich literek bo ich nie mam
Ich werde wohl erst im Winter einen Urlaub machen. Fange gerade meine Diplomarbeit zu schreiben, bzw. ihr Thema kristallisiert sich langsam heraus. *kotz*
Taaa, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...
no, tego "tłumacz" stronę, nie kumasz, o czym sama piszesz, czy co?
Ach, vergiss es, ich bin für dich einfach zu alt und du hättest nur einen endlosen Ärger mit einem alten Sack. Aber... schade...

btw. "qwertas" wird sich sicher freuen, wenn er diese Arbeit dem behinderten polnischen Lehrer vorzeigt.
War doch nur ein lustiger Gedanke :>
Und ja, der Lehrer wird sich wohl amüsieren beim Lesen.
Ja nie mam pojęcia o akupunkturze (akku-interpunkturze?). A nasza blądynka chyba już padła z hirnowania...
Przegrzała podzespoły. Albo szukała co to jest "link" i śledzi wszystkie wyniki.
bongo Schluss mit den polnischen Buchstaben !!!!!!!!!!!!!!!
spotkajcie sie moze w polowie drogi bongo to nie musi byc zaraz jak w tym liscie,jestescie w takim wieku ze rodzicow juz nie musicie pytac a niezobowiazujaccé spotkanie to tez przyjemna rzecz
Diego, frau mischt sich besser nicht in solche Angelegenheiten.
Was schwäzzst du jetzt für einen Schrott? Nie wtrancaj sie, jak starsi rozmawiaja! Diego-baba.
heeeej! Dla mnie to znak, że diego-baba znalazła jedną zszarzałą komórkę w baniaku. Czy to możliwe, że ta szara kuleczka jeszcze się porusza? Moja potrafi zapamiętać jedynie porównawcze ceny różnych gatunków piwa. Seltsam, seltsam...
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 146

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka