Au-pair w Niemczech

Temat przeniesiony do archwium.
91-115 z 115
| następna
Sylwik jesli ta rodzinka u ktorej bylas jeszce kogos szuka to ja bym byla wdzieczna za namiary do nich.Moje [gg] , moj mail [email]
Z gory bardzo dziekuje :)
Pozdrawiam
hej mam pytanie czy ktoś zna taki adres http://www.aupair-ivona.de/ ??może ktoś jechał z tego biura już do Niemiec? Pozdrawiam
hej:) mam pytanko: czy zalozenie konta na stronie: http://www.aupair-world.at jest platne?? Poniewaz chce znalezc rodzine na wlasna reke i bylabym wdzieczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam:)
hej:)założenie konta jest bezpłatne:)Ale nie widzisz danych rodziny(mail,adres,telefon).Dane widzisz jak wykupisz abonament(chyba 30 euro,ale nie jestem pewna) jezeli tego nie wykupisz to mozesz pisac do rodziny,ale tylko z góry już ułożoną wiadomosc,ze jesteś nimi zainteresowana.I jezeli oni to maja wykupione(a najczesciej tak jest)to Ci napisza maila:) Ja tak znalazlam:)
DzieQje:)
Mam pytanie do osob, ktore sa operkami. Co kupilyscie rodzinie goszczacej? Ja jade za miesiac i gastmutter kupilam komplet ze srebra(kolczyki, bransoletke, przywieszke+lancuszek) jej mezowi wodke "Jelzin" i teraz mam problem bo nie wiem co kupic ich synkowi. Ma on 2 lata. Myslalam o jakims misku, a mama mowi mi, ze najlepszy bedzie jakis samochodzik. Musze brac tez pod uwage to, ze moj bagaz nie moze przekroczyc 20kg:/ Pomozcie mi. Moze powinnam dokupic cos jeszcze, np. jakies slodycze?
Szukam operki na moje miejsce do polsko-niemieckiej rodziny. Wiecej informacji [email]
kinga1701- a w jakim miescie jestes?
W Neuhausen czyli 6 km od Deggendorfu
witam, jestem od niedawna operka w Rodgau kolo Frankfurtu nad Menem, szukam jakis ludzi z tych okolic, chetnie wybiore sie na piwko czy cos tam:-) moj mail [email]
Czy ktos wyjeżdżajacy jako au pair przez agencję "vij" mógłby się ze mną skontaktować?? np. rosa roth;) mój adres [email] lub [gg] ;) Pozdrawiam
Witam. A szukasz kogoś konkretnego? Bo ja chciałabym wyjechać gdziekolwiek -byle do Niemiec ;} - od 1 lipca do 1 października...
Dopiero niedawno zaczęłam szukać, jednak nie wiem czy do tego czasu (1 lipca) uda mi się znaleźć cokolwiek...
szukam kogoś na około rok czasu od początku czerwca.
Hej Ewa. Jak jestes juz w hamburgu i masz ochote kogos nowego poznac to zapraszam na gg : 3313233.
hej ja rowniez chce wyjechac do austrii.jestem ciekawa w jaki sposob zalatwialas ten wyjazd.przez austriackie bioro?jezeli tak to czy mozesz podac mi adres?ile czekalas na odp?i jezeli oczywiscie moge wiedziec jak ci sie tam podoba?z gory dziekuje i pozdrawiam justyna
hej jestem zainteresowana twoja propozycja tylko gdzie, na jakich warunkach,itp,itd.prosze szybka odp.
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
Hej witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci. Od czerwca jestem w Niemczech au pair i moge wam powiedziec ze to byla jedna z najtrafniejszych decyzji w moim zyciu. Moja rodzina jest wspaniala i chlopczyk tez.Ciesze sie ze trafilam tak dobrze bo w przeciwnym raie nie zostala bym tam ani chwili dluzej. pozrdawiam
no jasne, ze wystarczy.
wszystko, co tylko może, opłaca Ci rodzina.
wszędzie, gdziekolwiek Cię nie zabiorą, zawsze stawiają.
Ty masz swoje kieszonkowe, dodatkowo za dobre sprawowanie mogą dorzucić jakiś bonus typu 150 Euro ;-)
zależy na jakich ludzi trafisz, ale myślę, ze wsszystkie te przezycia będą pozytywne i będziesz mieć co wspominać :-)
pozdrawiam!
hej!!!a gdzie jestes konkretnie???pozdrawiam
No wlasne gdzie jestes, ja w Monachium i chcialabym kogos poznac:D
jesli chodzi o mnie to ja pod koniec pazdziernika bede w Bonn
pozdro:):):)
mam pytanie do dziewyczyn ktore wyjerzdzaly przez au-pair-world.com
dajmy na to ze juz rodzina sie zgodzi na moj przyjazd i tak
no ale dobra jechac w ciemno na druga stronce niemiec? nie balyscie sie? skad wiece ze to ta sama rodzina a nie ktos inny kto podszywa sie pod nia
ja ci powiem na swoim przykladzie wyjechalam jako au pair przez agencje i trafilam do wielkiego syfu ktory wyszedl z czasem... agencja 'pomagala' niby bo wyszlo na to ze sama musialm wziasc sprawy we wlasne rece i spierd.... pomogli mi obcy ludzie nie agencja!potem znow chcialam jechac balam sie jeszcze bardziej niz za 1 razem po takich przejsciach nikt by juz nie wyjechal :P ale ja jestem uparta!zaczalam szukac innych agencji (na bawarii bo tu chcialam jechac) pisalam i rozmawialm z karzdymi jakie sa na tym terenie i kilkoma po za nimi i powiem ci ze wielka buja kazda mydli oczy i niektore pobieraja kase od au pair i rodziny do tego!oczywiscie nie moga powiedziec bo znam wiele au pair i niektorym sie trafily spoko rodziny z tych biur co mialam z nimi kontakt ale zmierzam do czegosc innego. a mianwicie po tym wszystkim zalozylam profil na tej stronie o ktora pytasz i znalazlam tak fajna rodzinke jestem u nic od 4 miesiecy i jest zajebiscie!i poznalam tez kilka rodzin z tej stronki tez fajne sa!a moral calej tej historji jest taki ze au pair to jeden wielki ryzyk fizyk i nie ma znaczenia czy przez agencje czy prywatnie to zalatwiasz!taka rodzine mozna wyczuc musisz duzo pytac prosic o telefon i pisac wtedy wyczujesz i znajdzesz jakis grund tej rodziny i w sumie powiem tak jak sie ma co stac to z agencja czy bez niej to i tak sie stanie!wiec zycze powodzenia i moja rada to pytaj o wszystko co ci slina na jezyk nanesie i nie patrz ci ci glupio czy nie to w koncu ty jedziesz do obcych ludzi kraju itd.i to jest w twoim interesie o wszytko pytac!zycze powodzenia!
Temat przeniesiony do archwium.
91-115 z 115
| następna

« 

Pomoc językowa