Praca dla pielęgniarek

Temat przeniesiony do archwium.
61-66 z 66
| następna
Tu jest link do firmy, ktora mi zalatwiala prace: http://www.trenkwalder.com/pl/Klienci.html.
Zycze wszystkim powodzenia!
Cytat: klaudia1970
Witam wszystkich, pracuje 3 mies w Kolonii, w St. Antonius Krankenhaus na Abteilung für Unfallchirurgie.

I po 3 miesiącach języka zapomniałaś i pracujesz na Abteilung? Ile płaci Ci ta firma z Krakowa za taką nieudolną reklamę?
Ich glaube ihr aber, denn sie ist des alten Datums und hat schon offensichtlich einiges in DE erlebt.
Dass sie jetzt für diese Firma Werbung macht, ist für mich auch verständlich, da sie jetzt endlich eine ordentliche Arbeit gefunden hat, auch wenn diese unterbezahlt ist. ;)
K.A. Für mich ist es eine Antiwerbung, sonst nichts.
Witam wszystkich serdecznie. Goszcze tutaj po raz pierwszy. Mieszkam w Niemczech od 5 lat ,a od 7 lat nie pracuje w zawodzie. Jestem po 5 letnim LM. Zgode na prace otrzymalam ,ale zeby uznano moj dyplom pielegniarski musze spelnic pare warunkow. Jednym z nich jest podejscie do testu umiejetnosci. Czy znajdzie sie ktos majacy jakakolwiek wiedze na ten temat? Paralizuje mnie niewiedza !
Serdecznie pozdrawiam :-)
olbeat, wcinasz się do posta założonego przez intima. Myślisz, że ktoś ciebie tutaj znajdzie na 3-ej stronie posta pełnego pokemońskich bzdur?
Założyć własnego posta!
Bo do testu umiejętności nawet nie podejdziesz.
Temat przeniesiony do archwium.
61-66 z 66
| następna