Tematy do 1 części Ustnego:
Freundschaft, Studieren im Ausland, Markenkleidung, Lebensformen. Aspekty do Freundschaft: Eifersucht, Verständnis, Liebe, Sorge, Soziale Netzwerk, Abhängigkeit. Inne Aspekty będą poźniej.
U mnie już po wszystkim: i po pisemnych i po ustnych! Totalny chillout! Miałam dać znać o tematach, a więc u nas pojawiły się: Stress, Einkäufe im Internet, Studieren im Ausland, Markenkleidung, Freundschafte, Schönheit bodajże... i coś jeszcze, ale nie pamiętam. Pozdro!
aneste93
12 gru 2011
Dominik :) Uprzedziłeś mnie jednak ;)
Dominik54
12 gru 2011
Widzisz jaki szybki jestem, widać to było dzisiaj na egzaminie. Ale spoko, tematy są przyjemne. My mieliśmy tylko 8 osób więc pozostaja jeszcze 2 tematy nieodkryte. Czuje, ze będzie to coś w stylu Altersheim albo podobne
Lebensformen: Werte, traditionelle Lebensformen, Kinder und Erziehung, alternative Lebensformen, gesellschaftliche Akzeptanz
irkamozna
12 gru 2011
A, Asiulek ciągle na was czeka. Tyle że wy w zupełnie innym wpisie. No, czy to ładnie tak? Chyba wam wszystkim już się bajki pokićkały.
edytowany przez irkamozna: 12 gru 2011
sue1993
12 gru 2011
Dzięki przeogromne!! :D Doczekaliście się. :) Fajnie będzie, jak wylosuję Schönheit - robiłam o tym swoją prezentację na ustny :D Ogólnie to te tematy nie są ciężkie ;) jeszcze raz dzięki!!