Olimpiada - etap okręgowy

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 463
dolnoslaskie:P
widze ze tylko jeszcze do mnie nie doszla informacja...albo doszla tylko w tym zamieszaniu maturalnym....nie dostala sie w te rece co trzeba...no fajnie...
Ja również z lubelskiego :) Do mojej szkoły jak na razie nic nie doszło, jakby nie ta stronka UMCS , którą ktoś tu nam podał (wielkie dzięki- przy okazji ;) to kiepsko by było, oj kiepsko.

Pozdrawiam
no ja tez ze strony wiem ;) dobrze, ze sie nasz osrodek zmobilizowal i strone zrobil :D
Jakoś tak niepewnie się w związku z tym czuję- strona to strona, a pisemne zawiadomienie byłoby 100 % potwierdzeniem :)
Pod jakim kątem wybieracie te teksty? I ogólnie jak przygotowania?
jak u mnie, przygotowan brak :D bo ... po co? :>
do pisemnego podejde i na tym sie pewnie skonczy. czytam sobie narazie ksiazki, ktore mnie z tych tematow zainteresowaly i do ktorych wczesniej podchodzic mialam. a teraz to tak niby w ramach przygotowan do olimpiady oddaje sie najfajniejszemu zajeciu na swiecie, czyli czytaniu ksiazek :)))))
no a zawiadomienia moze sie pojawia w tym albo przyszlym tygodniu. w zeszlym roku tez sie dowiedzialam krotko przed swietami, ze jestem dalej.
a ja jestem z woj. małopolskiego a należę do okręgu Rzeszowskiego.

ale ze mnie okaz :>
super do mnie do szkoly przyszlo wczooraj pisemne oswiadczenie no i jednak sie dostalam ale fart:)) Normalnie jestem z siebie dumna moja nuczycielka chyba tez bo przyszla do mnie w czasie lekcji zeby mnie o tym poinformowac ale dalej to chyba nie bede sie przygotowywac bo nie widze szans zeby przejsc dalej, ale pozyjemy zobaczymy
oj, fajny okaz, nie powiem ;)
Czuję się jak prawdziwy kot ;) To mój debiut , a Wy to starzy wyjadacze ;)
Natalena, nie martw się, ja też pierwszy raz biorę udział w tej olimpiadzie - jestem z drugiej klasy
ja tez pierwszy raz [w okregu] - no moze oprocz gimnazjum :D
w zeszlym roku sie dostalam, ale nie zdazylam wziac udzialu w okregowym, bo wlasnie wyjezdzalam do niemcow ;>
Nie martwię się tym :), ale szkoda, że to mój pierwszy i ostatni raz. No a poza tym kwestia doświadczenia itd., zawsze jest szansa, że to z czym się spotkaliśmy w zeszłym roku, powtórzy się i w tym ;)

Pozdrawiam
ja w pierwszej klasie pisalem olimpiade, ale za slaby bylem. w drugiej nie bylo mnie w polsce, w szwablandii siedzialem. no i teraz zobaczymy co to bedzie.....
... ;) ... szszszzszszszsz... [to ja nic nie napisze]
Do mojej szkoły tez w końcu dotarło zawiadomienie :D Przeszłam (jupi). Moja siostra też :D:D Tylko obawiam sie, że na tym koniec naszej przygody z tą olimpiada ;-) No cóż, wole sie skupic na maturze, której wyniki w dużym stopniu zaważą na mojej przyszłości, a nie na olimpiadzie, której wygrana jest równie prawdopodobna jak 6 w totka ;-) :P
o to widze ze mozesz cwiczyc w domu z siostra neimiecki :)

moj brat nie wiem jak to zrobil ale ma ledwo 2 z niemca, mieszkajac ze mna pod jednym dachem :] rekord swiata :]
Ja sie dowiedziałam 14., że dostałam się dalej, ale coś mi to podpadło, bo data była z 6 grudnia, hihi. Najbardziej mnie rozśmiesza jedna dziewczyna z mojej szkoły, która tak samo jak ja, dostała się dalej w zeszłym roku, ale nie poszła na okręgowy, bo jej się nie chciało(nawiasem mówiąc, mieszkała ona przez długi czas w Austrii i jest naprawdę dobra). Zastanwiam się, po co tacy ludzie wogóle startują w olimpiadzie. A lekturki wybrałam sobie już miesiąc temu, bo wiedziałam, ze przejde(miałam 91 pkt. - skromność :P). Najgorzej widze tą historie. Nie wiecie gdzie są jakieś opracowania tych lektur z literatury? Ich werde dankbar sein :*
historia na okręgowym chyba nie powinna sprawiać większych problemów, oder?
newsa mam :P

moj brat jest zagrozony z niemeickiego :]
ojej... biedny brat... wez go tam psytul i pilnuj, coby sie poprawil... ;)
yyy ja jego :] nie, dziekuje :] jak chcesz moge go oddac :P nawet doplace :P
A ile ma lat ? Może zamienie za siostre :P (Z niemca całkiem niezła, wiec problemów nie bedzie)...
14 :P
Hm, a może ja bym się załapał i wskoczył na miejsce brata? :P

end of topic :)
jakby to bylo mozliwe...:) wiesz ze bym chcial :)
Witam!
Czy macie może, albo wiecie gdzie można w necie znaleźć przykładowe testy z poziomu okręgowego olimpiady. Na ich stronie są tylko testy z etapu szkolnego i finału. Z góry dziękuję za pomoc. [email]
www.ojn.webpark.pl
Wątpię, że historia to pikuś. Ale mam inne pytanie. Czy jeśli w temacie do literatury podanych jest kilka książęk, to musze je wszystkie przeczytać? Czy mogę przeczytać np. jedną? Bede wdzięczna za szybka odpowiedz (nr [gg] ) :)
wlasciwie to pasowalo by wszystkie ale ja bede czytala tylko 2 z 3, bo nie mam czasu na wszystko....
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 463

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa