przepis na makaron

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 178
Nawet E-Mail własnej córki zdradziłaś. Samosiu! Wszystko sama!
Cytat: white-apple
Tak to jest, jak się nie szanuje własnej prywatności.
I tak to jest, jak się nie przestrzega niepisanych reguł na forum. Które brzmią:
znasz mnie? To trzymaj mordę. Możesz wszystko wypisywać na tego "innego"- ale w pewnych sprawach - trzymaj mordę. Takie są niepisane przepisy. I jakaś diego na to nie pomoże. Noblesse oblige.
Oder habe ich recht?
swojego pracodawcy i miejsca zamieszkania nie zdradzilam
a czy ja musze zawsze prawde pisac byc moze co ja pisze jest wszystko klamstwem tak jak wy piszecie klamstwa tak moge tez robic
Cytat: zochama
Cytat: white-apple
Tak to jest, jak się nie szanuje własnej prywatności.
I tak to jest, jak się nie przestrzega niepisanych reguł na forum. Które brzmią:
znasz mnie? To trzymaj mordę. Możesz wszystko wypisywać na tego "innego"- ale w pewnych sprawach - trzymaj mordę. Takie są niepisane przepisy. I jakaś diego na to nie pomoże. Noblesse oblige.
Oder habe ich recht?
Jasne.
Cytat: diego13
a czy ja musze zawsze prawde pisac byc moze co ja pisze jest wszystko klamstwem tak jak wy piszecie klamstwa tak moge tez robic
Ja jeszcze nigdy nic nigdzie nie skłamałem! I nikomu osobiście nie obrabiałem sempiterny,jak ty to robisz, psycholu! Mnie Lukar wywalił sto razy za słowo "dupa". Ciebie jeszcze obserwuje, bo jesteś znaczniej wartościowsza dla forum.
edytowany przez zochama: 16 sty 2011
...
edytowany przez white-apple: 16 sty 2011
Bei mir lauft alles auf einmal. Ich bin im Bilde. Spoko! Mein Gombjudr ist multigetaskingfaehig. Zo-chama
Ja jeszcze nigdy nic nigdzie nie skłamałem! I nikomu osobiście nie obrabiałem sempiterny,jak ty to robisz, psycholu! Mnie Lukar wywalił sto razy za słowo "dupa". Ciebie jeszcze obserwuje, bo jesteś znaczniej wartościowsza dla forum.

wiesz mnie to tyle obchodz co zeszloroczny snieg po malu zaczyna byc nudne z takimi maluczkimi sie caly czas zadawag gadulski jest przykladem jestescie gotowi innym szkodzic zeby na swoim postawic sprowokowalam was zebyscie sie pokazali z waszej najlepszej strony i zrobiliscie to
teraz bede wasze posty wysylac do raportowania i moze to waas oswieci ze obojetnie co to obrazaj ponizac wyzywac nie mozna a juz takim gadulskim szkodzic to na prawde chamstwo chlopak sie staral a oni stare konie i stare krowy sprzedaja wypociny jakiejs poprawiaczki za dobry text schande mysle ze po malu dojdziecie do rozumu i dojrzejecie do pewnnych madrosci zyciowych zycze wam z calego serca a inaczej czeka was to co teraz macie 24 godziny online bo zaden czlowiek nie zniesie waszej obecnosci
Diego, sama szkodzisz biednemu chłopaczkowi :(
Du hast hier gar nichts provoziert. DU bist einfach auf die Schnauze gefallen. Und schreibe dir deinen Reinfall nicht als Lob zu. Bist voll reingefallen, weil du so deppert bischt. Du bist zu blöd um die Nudeln zu kochen. geschweige Wasser. Aber alle beschimpfen! Das kannst du gut, du psycho mit idioten-Diplom!. Das war dein Reinfall. DEIN REINFALL! Und ihn hast du voll verdient! Weiter als erster Satz ist dir nicht gelungen zu kommen. Mache dir hier nichts vor! Und uns auch nicht. Alle lachen jetzt über dich! Die Anderen haben fleissig mitgeholfen. Hast du es nicht gemerkt, du Petze?
Wolltest Du nicht Karten spielen gehen, Diego?
Tarot. Zum Bleistift. Du bist ein Vogel,Du bist ein Vogel,Du bist ein Vogel,Du bist ein Vogel,Du bist ein Vogel,Du bist ein Vogel,Du bist ein Vogel,Du bist ein Vogel,Du bist ein Vogel,Du bist ein Vogel,Du bist ein Vogel,Du bist ein Vogel,
:-))) fliiiiieg! Du kannst es!
Du hast hier gar nichts provoziert. DU bist einfach auf die Schnauze gefallen. Und schreibe dir deinen Reinfall nicht als Lob zu. Bist voll reingefallen, weil du so deppert bischt. Du bist zu blöd um die Nudeln zu kochen. geschweige Wasser. Aber alle beschimpfen! Das kannst du gut, du psycho mit idioten-Diplom!. Das war dein Reinfall. DEIN REINFALL! Und ihn hast du voll verdient! Weiter als erster Satz ist dir nicht gelungen zu kommen. Mache dir hier nichts vor! Und uns auch nicht. Alle lachen jetzt über dich! Die Anderen haben fleissig mitgeholfen. Hast du es nicht gemerkt, du Petze?

Tu nie ma nic sprowokował. Jesteś po prostu spadł do pyska. A piszesz jak nie chwalić niepowodzenie. Czy zniknie zupełnie, bo bischt odurzony niedz Jesteś za głupi, żeby ugotować makaron. znacznie mniej wody. Ale wszystkie nadużycia! Że jesteś dobry, to psychotyczne idiota z dyplomem!. To był twój awarii. Upadek CLEAN! I w pełni na to zasługują! W pierwszym zdaniu nie zostały w nim w przyszłości. Nie oszukujmy się tutaj! I nie możemy. Wszyscy śmieją się z ciebie! Inni pomogły pracowity. Czy nie zauważam sneak?
to wybelkotales po niemiecku biedaczku
Ich glaube, diego13, neben einer Behandlung in Psychiatrie, brauchst du auch einen Kurs in der VHS (Deutsch), einer szkola ogolna (Polnisch) und eine Therapie beim Logopäden. Das klingt doch alles sehr verdächtig nach Echolalie.

Ich diagnostiziere: Transkortikale Aphasie
edytowany przez Mokotow: 16 sty 2011
ty i twoi pomagierzy sa po prostu denni tak denni ze nawet nie oplaca sie tego pisac
kim wy jestescie ktos tu pisal ze jest informatykiem a jako informatyk wpisuje hasla z "......" w ten sposob w google i twierdzi ze czegos takiego nie ma hm informatyk a nie potrafi nawet poprawnie hasel wpisywac w google czyli nie informatyk tylko oszustka ktorej sie wydaje ze jest informatykiem i jeszcze do tego potrafi oceniac i "dobrze"porawiac prace dzieciom hm i probuje mnie pouczac jak ja mam hasla do google wpisywac skandal schande
Cytat: Mokotow
Ich glaube, diego13, neben einer Behandlung in Psychiatrie, brauchst du auch einen Kurs in der VHS (Deutsch), einer szkola ogolna (Polnisch) und eine Therapie beim Logopäden. Das klingt doch alles sehr verdächtig nach Echolalie.

zebys ty chociaz wiedzial o czym ty piszesz w 1% to bylo by dobrze jak zwykle piszesz dla pisania i co przypadkowo znajdziesz w internecie dobry jestes tylko w szantazowaniu i zdradzaniu danych osobowych

zebys ty chociaz wiedzial o czym ty piszesz w 1% to bylo by dobrze jak zwykle piszesz dla pisania i co przypadkowo znajdziesz w internecie dobry jestes tylko w szantazowaniu i zdradzaniu danych osobowych
Google Suche:
https://www.computerbild.de/fotos/15-Tipps-zur-richtigen-Suche-bei-Google-2210543.html#2

Das nennt sich Phrasensuche:
Cytat:
2. Phrasensuche
Verwenden Sie so oft wie möglich die Phrasensuche, um präzise Suchergebnisse zu erhalten.

Wenn eine Suchanfrage in Anführungszeichen gesetzt wird, z.B. "Vorname Nachname" werden z.B. alle Webseiten ausgeschlossen, in denen sowohl Vor- und Nachname vorkommen, aber, etwa in umfangreichen Namenslisten, unabhängig voneinander auftauchen. Ebenfalls empfehlenswert ist die Verwendung der Phrasensuche bei Titeln: Lieder, Filme, Bücher, Fachartikel usw. Auch die Suche nach bekannten Zitaten, Textauschnitten oder sonstigen Sachverhalten, die sich sinnvoll als Phrase formulieren lassen, sollte in der Form von Phrasen durchgeführt werden: Beispiel

"sein oder nicht sein"

Deine Fähigkeiten gehen weit darüber hinaus: Trolling, Angabe persönlicher Daten, was Dir auch nur immer in den Sinn kommt, besonders, wenn Du nicht mehr nüchtern bist. Anschließend vergisst Du das dann, einen Monat später lässt Du es löschen. Dann nimmst Du Entschuldigungen an, vergisst das wieder (vermutlich war wieder der Alkohol im Spiel). Ergo: Eine massive Persönlichkeitsstörung. Denk mal wirklich nach, ob Hilfe möglich ist...

btw: Ich weiß, wovon ich rede. Ich komme quasi auch vom Fach.

szantazowanie postowiczow wychodzi ci lepiej jak pisanie po niemiecku zaprzestan tego belkotu bo sie czuje jakbym po potluczonym szkle boso chodzila albo jakbym u dentysty siedziala takie mam wrazenie czytajac wasze wypociny biedacy
Google Suche:
https://www.computerbild.de/fotos/15-Tipps-zur-richtigen-Suche-bei-Google-2210543.html#2

@Moko: sie schnallt's eh nicht.
Deine Fähigkeiten gehen weit darüber hinaus: Trolling, Angabe persönlicher Daten, was Dir auch nur immer in den Sinn kommt, besonders, wenn Du nicht mehr nüchtern bist. Anschließend vergisst Du das dann, einen Monat später lässt Du es löschen. Dann nimmst Du Entschuldigungen an, vergisst das wieder (vermutlich war wieder der Alkohol im Spiel). Ergo: Eine massive Persönlichkeitsstörung. Denk mal wirklich nach, ob Hilfe möglich ist...
Belkot moko belkot szkoda czasu na czytanie bo sie az niedobrze robi brrrr
btw: Ich weiß, wovon ich rede. Ich komme quasi auch vom Fach.
Launisch bin ich, launisch
za to co mi zrobiles bede ci to zawsze wypominac
nie belkocz moko wymysl sam cos nie powtarzaj po bongo bongo /Echolalien/ sprawdz co to znaczy bo na pewno mie wiesz

Ich habe Dir gar nichts getan. Du hast allen möglichen Scheiß zu Dir selbst hier - und woanders - veröffentlicht. Ich habe das nur zusammengetragen - und ein wenig auf den Busch geklopft. Du hast prächtig als "Schere auf dem Tisch" reagiert.

Dass ich dann mich aus Edelmut entschuldigt habe, tut mir inzwischen leid.

Ich habe Dir gar nichts getan. Du hast allen möglichen Scheiß zu Dir selbst hier - und woanders - veröffentlicht. Ich habe das nur zusammengetragen - und ein wenig auf den Busch geklopft. Du hast prächtig als "Schere auf dem Tisch" reagiert.

nikomu nie zdradzalam nazwiska mojego pracodawcy anie miejscowosci w ktorej mieszkam kapito
Dass ich dann mich aus Edelmut entschuldigt habe, tut mir inzwischen leid.
ja mam troche wiecej argumentow w reku i jezeli mnie atakujesz to ja sie tylko bronie niech taki gadulski sie dowie kto to jst moko i nastepnym razem nie bedzie sie kierowal twoimi falszywymi zreszta wskazowkami
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 178

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie