Krótkie opowiadanie - sprawdzenie

Temat przeniesiony do archwium.
Temat zamknięty
31-60 z 115
Cytat: white-apple
To nie jest asymilacja fonetyczna tylko groch z kapustą, bo twój sflaczały mózg już nie łapie ani w jakim języku, ani co pisze :)

widac zaraz twoja wiedze po twoich wypowiedziach
Cytat: Diego8
widac zaraz twoja wiedze po twoich wypowiedziach
Po twoich widać twoją niewiedzę i wspomniane przez ciebie emocje. Ja spokojny człowiek jestem :>
mam wrażenie, ze nie jesteś tym za kogo się podajesz, white-apple. Ja na tym forum jestem dłużej niż ty.
Cytat: Akon1
mam wrażenie, ze nie jesteś tym za kogo się podajesz, white-apple. Ja na tym forum jestem dłużej niż ty.

??
Za kogo się podaję? Nie wiem do czego pijesz.
Na forum jestem od 2006 (kiedyś to było widać w profilu) - nie wiem jakie ma znaczenie kto dłużej.

zupelnie sie z toba zgadzam Akon
może było widać. Teraz widać twoje ostatnie wpisy z 2010. Latasz z tamtej ICH strony na szlifuj swój nie. tylko po to, żeby się podlizać i nie wiesz gdzie masz się podziać. Biedactwo.
edytowany przez Akon1: 09 lut 2011
może było widać. Teraz widać twoje ostatnie wpisy z 2010. Latasz z spamanin na szlifuj swój nie. tylko po to, żeby się podlizać i nie wiesz gdzie masz się podziać. Biedactwo.
No i?
Za kogo się podaję? Bo nie dostałam odpowiedzi.
Jestem na jakim forum mi się podoba i ani nie robię z tego tajemnicy, ani nic ci do tego.
@akon1, ich habe dir mal gesagt, geh deine verschissene Windeln durchkochen. Du urinierst schon von weiter Ferne, Kniepissler! Prüfe fleissig, wer ist wer, in wievielen Foren, welches Geschlecht, wie lange im Forum und wieviele Nicks er hat und pinkle weiter in deine Knie! Kein Haar auf dem Pimmel, aber im Puff vordrängla!!! Da lachen bloß die Hühner.
Cytat: zochama
@akon1, Da lachen bloß die Hühner.

und nicht nur die :)
@diego, white-apple

Dziewczyny, na Boga, weźcie może na wstrzymanie. Okładacie się nawzajem bez umiaru a prawda jest taka, że to forum was obie potrzebuje. Dobrze mówię, zocha? Rąbiecie się pięściami jak faceci, aż przykro na to patrzeć. A przecież white-apple to naprawdę solidny niemiecki a diego to naprawdę wesoła dziewczyna. I jest z wami milej, kiedy nie ujadacie na siebie :)
Kein Haar auf dem Pimmel.

hast du Haare auf deinem Pimmel? ich beneide dich darum nicht. Wer hat Haare auf dem Pimmel?

hast du Haare auf deinem Pimmel? ich beneide dich darum nicht. Wer hat Haare auf dem Pimmel?
Was ich habe, geht es dich einen feuchten Dreck an. Der; der keine Haare auf dem Pimmel hat ist ein normaler Kniesaicher. Und du bist ein Prachtexemplar davon. Wixe hier weiter. Vergiss die Maus in die linke Hand zu nehmen!

Was ich habe, geht es dich einen feuchten Dreck an. Der; der keine Haare auf dem Pimmel hat ist ein normaler Kniesaicher. Und du bist ein Prachtexemplar davon. Wixe hier weiter. Vergiss die Maus in die linke Hand zu nehmen!
Fett ist nicht in Ordnung! Du Transvestit.
Okay, der Spruch ist dir einfach gar nicht gelaeufig. Dann nimm den:
Kein Zahn in der Goschn, aber La Paloma pfeiffen!
Kopieren kann jeder und du bist nicht mal ein Halbgrasdackel.
edytowany przez zochama: 09 lut 2011
Cytat: TopBolek
@diego, white-apple

Dziewczyny, na Boga, weźcie może na wstrzymanie. Okładacie się nawzajem bez umiaru a prawda jest taka, że to forum was obie potrzebuje. Dobrze mówię, zocha? Rąbiecie się pięściami jak faceci, aż przykro na to patrzeć. A przecież white-apple to naprawdę solidny niemiecki a diego to naprawdę wesoła dziewczyna. I jest z wami milej, kiedy nie ujadacie na siebie :)

ja ujadam chetnie dla odprezenia a jak ktos w moja pulapke wpada to jest sam sobie winny
Okay, der Spruch ist dir einfach gar nicht gelaeufig. Dann nimm den:
Kein Zahn in der Goschn, aber La Paloma pfeiffen!
Kopieren kann jeder und du bist nicht mal ein Halbgrasdackel.

Antworte dir selbst darauf, warum du hier so viele Gegner hast und dann melde dich bei mir.
Ich melde mich bei dir! Vergiss die Vaseline nicht beim Onanieren! Nur wegen die Haende!
btw. ich habe nach gar nix gefrauget.
Ich melde mich bei dir! Vergiss die Vaseline nicht beim Onanieren! Nur wegen die Haende!

zosiu ty jestes obrzydliwa ide do domu a w domu moj ip adres jest zablokowany wiec bedziesz miala spokoj i przestan byc taka okropna cmok cmok od Diego mial
fange an, zu fragen...
zochama FREE! sagt das was?
edytowany przez Akon1: 09 lut 2011
Ups, habe noch was fergessa: immer fleissig weg von die Koerper. Weg von die Koerper!
Sonst wird der Vorhaut zu kurz und du kannst keinen Muetze-Glatze machen!
Immer weg von die Koerper!
ich habe das Forum. Das reicht. Mehr brauche ich net.
Du hast Lattenrost!
du einen Spiegel beim Essen/Trinken
Cytat: TopBolek
white-apple to naprawdę solidny niemiecki a diego to naprawdę wesoła dziewczyna

@TopBolek: dzięki za uznanie, ale najwidoczniej uznajemy różne rzeczy za wesołe. Mama mnie uczyła, żeby się nie śmiać z chorych.

@Akon: No i dalej nie dowiedziałam się za kogo się podaję. Najpierw piszesz, że jesteś tu dłużej, potem, że co za różnica ile, później przeszkadza ci, że SSN to nie jedyne miejsce w sieci, które odwiedzam. Zdecyduj się o co ci chodzi.
Das ist doch ein Vollidiot der Akon1. ES ist psychisch total begrentztztzt und hat keine Achnung vom logischen Dengen. Glaubst doch selber nicht, dass ES in der Lage ist, auf irgendeine Frage sinvoll zu antworten. Das ist maennlicher Diego. genau die gleiche Deppenart. ES ist ein Aufpasser. Du bist blond? Ha! Du bist blond. Du bist lange hier! Hehehehe! Du bist lange hier aber ich bin laenger. Aetsch-Paetsch. Ein Vollidiot ohne Verpackung. Ein typischer Chat-ter. Hauptsache die Luft scheppert. Sieben Kubikmeter von links nach rechts. Und dazu noch emotionsgeladene Kuerzel, die ES irgendwo gefunden und hier hineinkopiert hat.
@Zochama: a ja myślałam, że znajdę swoją zagubioną tożsamość, o której nawet nie wiedziałam, że ją gdzieś przepiłam ;)
bo ciebie trzeba dowartościować, wtedy masz kisielek. I nie śliń się do niego/niej do skuśki-zośki. Koleś boi się kobiet i ich nienawidzi.
bo ciebie trzeba dowartościować, wtedy masz kisielek. I nie śliń się do niego/niej do skuśki-zośki. Koleś boi się kobiet i ich nienawidzi.
Siegschte? ES ist ein Vollidiot in statu nascendi. Intravenoes.
@Akon: nie wiem od czego masz kisielek, ale ja tego, co wstawiłeś jako mój cytat, nie napisałam.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 115

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia