jak czytam niektórych posty.... to nic tylko stanąć przed ścianą i przypierdolić łbem z całej pary...
sheilay, co Ty qr.. chcesz od tych wszystkich ludzi??? przypierdzielasz się o byle co. pogubiłaś się już całkiem w tym co piszesz...
topic jest dla ludzi, których dana sprawa interesuje i chcieli by uzyskać jakąś pomoc. a zrobiło się tu już nie wiadomo co... sheilay próbuje umoralniać patriotycznie innych... dziewucho!!! ogarnij się! każdy ma na to swój pogląd.
a to, że micka30 pisze o tym, że jej mąż znalazłs am pracę to świetnie! zazdrość Cię zżera? że komuś się powiodło?
micka30 super, że to napisałaś, bo po to są właśnie takie fora. nie tylko po to, żeby dołować, pisać o tym jak jest źle i ciężko. piszmy również o sukcesach, o tym że można jak się tylko chce! bo ja też w to wierzę. dzięki micka30, bo dzięki takim właśnie wpisom ludzie będą mieli mniej wątpliwości.
ja zanim zaczęłam wchodzić na różne fora a zwłaszcza na to, nie miałam praktycznie żadnych wątpliwości (wyjaśnię, że mam chłopaka w Niemczech i z tego powodu mam wyjechać), ale czytając niektórych wypowiedzi zaczęłam mieć pewne obawy, a to dlatego że jest tu zdecydowana przewaga negatywnych komentarzy, ludzie nie piszą o sukcesach.... a szkoda, choć z drugiej strony nie dziwię się patrząc na reakcję sheilay, która zjechała panienkę, bo ona napisała o sukcesie swojego męża.
ehhhh....