micka-jestes strasznie prymitywna.
nie dostalam nigdy po gaciach i nie dostane.umiem sobie radzic.widze, ze ty sobie nie radzisz, skoro zyjesz w przekonaniu, ze zalatwisz sobie obywatelstwo niemieckie i wszyscy beda cie calowac w tylek, bo jestes TAAAAKA niemiecka. jak juz powyzej napisalam, jestem szanowana przez innych, a jesli mi ktos dowala-to tez oddaje.
beda cie traktowac jak biednego rumuna, bo niby jak maja cie inaczej traktowac, skoro zalatwiasz sobie ich paszport, pewnie jeszcze socjal, a mowisz z polskim akcentem i masz niemieckie nazwisko.co, chcesz udqawac, ze jestes rodowita niemka?!nie jestes. nawet jak twoja pra pra byla niemka, to ty jestes polka. urodzilas sie w polsce, znasz polski jezyk.ale nie masz wartosci w zyciu...
znasz w ogole znaczenie slowa obluda?widze, ze nie.wiec lepiej go nie uzywaj.
nie jestem przez nikogo utrzymywana.moi rodzice sa ze mnie dumni, ze nie ciagne od nich kasy i potrfie sama sobie poradzic i sie utrzymac.i nie wypieram sie tego, ze jestem polka.i nie lyze jak ty z wywieszonym jezorem i lzami w oczach do arbeitsamtu i ausladsamtu-bo pewnie ty BIEDACZKO musisz tak robic, hä?