mail tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

121-136 z 136
| następna
dociekliwy zamelduj sie napisz jak sie czujesz obiecuje swiecie ze cie juz nigdy w zyciu nie zdenerwuje przysiegam blagam odezwij sie i napisz kilka literek zebym wiedziala ze nie dostales wylewu lub zawalu ja to pisze powaznie martwie sie o ciebie przepraszam cie za wszystko co ci zlego uczynilam wymysl dla mnie jakas kare poniose ja z pokora tylko odezwij sie
za kare moge wiecej na to forum nie przychodzic nic nie pisac zrobie to chetnie dla ciebie tylko blagam na kolanach daj znak ze zyjesz i nic ci nie jest a zrobie wszystko co sobie zyczysz
dociekliwiutki ja pisze to powaznie bez wyglupow
ja sobie juz inne forum znalazlam i nie bede tu przychodzic jezeli sobie tylko tego zyczysz ale napisz chociaz pare kropek
Du hältst - ganz zu Unrecht - große Stücke auf deine Durchschlagskraft und deine Möglichkeiten ;-)
Du bist kognitiv zu schwach, um mich aus der Fassung zu bringen. Das Schweigen ist Ausfluss meiner obigen Feststellung, an die ich dich immer gerne erinnern kann: Mit Idioten lässt sich nicht diskutieren ;-)
Schönen Tag noch!
Gott sei Dank! Ufff
Mam problem z napisaniem tego maila: Wróciłeś z wakacji i chcesz podzielić się wrażeniami z koleżanką z Niemiec, którą poznałeś podczas wymiany szkolnej. napisz do niej maila.
-przeprosisz, że tak długo nie pisałeś i wyjaśnisz, z jakiego powodu,
-poinformujesz o tym, gdzie i z kim spędziłaś wakacje
-opowiesz, co robiłeś w czasie wakacji i o swoich wrażeniach,
-zapytasz o jej wrażenia wakacyjne i wyrazisz nadzieję na spotkanie.

bardzo proszę niech mi ktoś uratuje tyłek! za dwa dni mam egzamin i ledwo ciągnę.. muszę się zajmować domem, moim 2 miesięcznym dzieciątkiem i nauką. proszę o wyrozumiałość!
Mam problem z napisaniem tego maila: Wróciłeś z wakacji i chcesz podzielić się wrażeniami z koleżanką z Niemiec, którą poznałeś podczas wymiany szkolnej. napisz do niej maila.
-przeprosisz, że tak długo nie pisałeś i wyjaśnisz, z jakiego powodu,
-poinformujesz o tym, gdzie i z kim spędziłaś wakacje
-opowiesz, co robiłeś w czasie wakacji i o swoich wrażeniach,
-zapytasz o jej wrażenia wakacyjne i wyrazisz nadzieję na spotkanie.

bardzo proszę niech mi ktoś uratuje tyłek! za dwa dni mam egzamin i ledwo ciągnę.. muszę się zajmować domem, moim 2 miesięcznym dzieciątkiem i nauka. proszę o wyrozumiałość!
klaudia?!
Zrób, proszę nowego posta!. W tym poście jest już 127 durnych wpisów i zanim dotrze się do twojego "ratowania tyłka", to się dostaje wścieklizny podczas skrollowania. Przynajmniej ja. To nie trwa długo. Załóż nowego, czystego posta.
podzielam zdanie szanownego przedmówcy ;)
c.a. 70 mal war diego dran.
ca. mialo byc
czyli ca. 50 durnych postow bylo przez innych napisane
Ale przynajmniej wiadomo kto przoduje.
Diego nową przodowniczką pracy na miarę XXI wieku.
Te liczby mówią same za siebie. Nawet wszyscy razem nie jesteśmy w stanie wyprodukować tyle "durnych postów" co diego sama.
twoj belkot o filmie wystarczy za wszystkie moje posty
Temat przeniesiony do archwium.
121-136 z 136
| następna

« 

Pomoc językowa