hej hej :) :)
Jestem po matmie już.....I....nie pojechalam dzisiaj na niemiecki! /właściwie to od dłuższego czasu zwiewam sobie z dodatkowego niemca, bo mi tak jakoś nie po drodze :) / Matematyka podstawa prosta, że aż wstyd, normalnie mój pokrętny umysł zaczął się tam doszukiwać podstępu, tylko źle policzyłam odchylenie standardowe, bo głupie w ogóle było takie zadanie o maśle, tzn o tym ze jakiś zakład robi kontrolę i masło powinno ważyć 20dag a nie zawsze waży.....I trzeba było sobie policzyć jak często właśnie nie waży....Takie proste zadanie, z głupią treścią oczywiście, ale w tablicach jest zawsze wzór nie ten co trzeba, a kto by tam się uczył statystycznych wzorów ;) Aha i właśnie troszkę przyduże mi to odchylenie wyszło, ale co tam. A tak ogólnie cud miód i jak pisałam aż wstyd trochę że, takie proste zadania dali ale za to przesadzili trochę na rozszerzonym ;/ zbyt dużo pochodnych to nie zdrowo o nie.....Wiesz, chciałam kiedyś iść na SGH ale nie dostanę się tam, SGH już dawno pofrunęło....;) Jak tak sobie patrzyłam matmę (bo języki no problem, gegra z moją imagination też oki) ale matma rozsz jakieś 58%.....Więc może zostaje lingwistyka czy cosik....Nie wiem, się zobaczy....
Sky a Ty zdajesz maturę międzynarodową?
I jak historia?
Bo wiesz, moja psiapsióła jest na X wieku, więc spokojnie...:P
A swoją drogą, fajnie ze ktoś zajrzał tu i wpisał coś, oprócz tego że my tu tylko rozmawiamy ;) A wyniki kurcze Ełk od szczecina troszkę daleko, ale wiem ze u nas będą w wakacje razem z rozdaniem świadectw maturalnych...
No nic, lecę......Tak w ogóle to ja się będę uczyć hiszpańskiego! :*