a kto zdawał DSD?????

Temat przeniesiony do archwium.
181-187 z 187
| następna
mam ogromną prośbe, sama nie zdaje tego egzamninu, ale przygotowuje dziewczyne do niego i strasznie trudno jest mi znaleźć jakiekolwiek przykladowe egzaminy, dlatego prosze jakąś dobrą duszyczke o pomoc tzn. jesli zna jakies fajne strony z czymś takim lub ma gotowe przykladowe teksty, piszcie na moj adres mailowy [email]
Hejka!
i dobrze ze minął, bo się rozmyśliłam....A Ty składasz na to łódzkie prawo? Bo coś kiedyś pisałaś... Jeszcze nie skończyłam, ale zaliczyłam teorię!!! 0 błędów :D tylko ze niestety egz zdaje się w Suwałkach, bo w Ełku nie ma tylu skrzyżowań :P I musimy jeżdzić właśnie do Suwałk i tam ćwiczyć, mało tego, egz z teorii który zalicza się w średnio 5min. też trzeba było zdawać w Suwałkach...
następną jazdę mam dopiero w sierpniu, a na egz zapisał mnie instruktor na 24.08 Czyli znowu 2 tyg. bez hamulców, sprzęgła i tym podobnych rzeczy :D :D
spoko Szaarkules, zdasz na pewno!! W koncu to w Lodzi zdawalnosc jest najnizsza i na pocieszenie w Suwalkach organizuja dla nas 10-dniowe kursy, gdzie po 10 dniach jest egzamin i zdaje go 90% ludzi nie 90% oblewa, jak jest to w naszym magicznym miescie... ale ja bede twardzielem i zdam w Lodzi!!
Poza tym wakacyjny czas leniwie plynie sobie...
Hej! A mam pytanko, ile miejsc było na lingwistyke stosowaną w Poznaniu, jaki był limit punktów, i czy to byłby dobry wybór odnośnie studiów? Bo tam się dostałam, ale oni są bardzo tajemniczy i oprócz tego że "kandydat przyjęty" nie wyciągnę od nich żadnych info, chyba ze osobiście...A to trochę daleko
:P
A tak poza tym, co jest według Was lepsze: ekonomia licencjat w na UMK w Toruniu czy ekonomia magisterium w Gdańsku? Bo zdecydować sie nie mogę ;P
sluchajcie a ja mam pytanie: gdzie w woj. pomorskim moge zdawac DSD II, przez szkole nie mgoe, a nie znalazlam informacji jak do tego podejsc, gdzie i w ogole.
JAKIE MIęLISCIE TEMATY NA USTNY??? ja nie mam pojecia jaki wziąć i do tego po feriach mam oddać jakąś teczkę z materiałami... :-(
Temat przeniesiony do archwium.
181-187 z 187
| następna

« 

Szkoły językowe

»

Inne