Viadrina-"raz jeszcze, prosze"

Temat przeniesiony do archwium.
751-763 z 763
| następna
wtedy musisz miec minimum 33%, zeby wzieli cie na kurs DSH. Jest on bezplatny. Duzo osob nie bralo udzialu w tym kursie (chyba uczyli sie na wlasna reke). Na razie badz dobrej mysli. Na pewno bedzie dobrze. Pozdrawiam
Czekam na wasze wyniki DSH.strasznie jestem ciekawa jak wam poszlo!denerwowaliscie sie przed uslyszeniem wynikow?chcialabym byc na waszym miejscu
mam pytanie czy sa w poznaniu kursy przygotowujace do dsh albo do certyfikatu zop?
jakos sie cicho na forum zrobilo :) Jak wam DSH poszlo?? wyniki chyba juz byly :) Albo wszyscy zdali i poszli swietowac i sie impreza przedluzyla, albo to o czym wole nie myslec. pzdr
no wlasnie ludziska dlaczego nic nie piszecie?zawsze tacy rozpisani a teraz?
Nikt nic nie pisze bo pilnie sie ucza;P hehe;) Teraz jako studenci nie pytamy na forum tylko prosto w oczy;] A co do testu DSH to wiekszosc zdala,tylko pojedyncze problemy zdaje sie mialy problemy.pzdr
pojedyncze osoby* eh;/
Spokojnie Tysi@, i ty pewnie za rok doszekasz sie nowego tematu dotyczacego Viadriny! A pozniej spotkacz tych ludzi na uni i nie bedzie ci sie chcalo wchodzic na forum, jezeli wszyscy sa w zasiagu. :)
juz sie nie moge doczekac!chociaz kwietnia!to widze ze juz koniec tego forum!szkoda!wiec zycze wszystkim powodzenia na studiach!
hej, ktory akademik polecacie najbardziej:P w sumie bede w sobote na jakiejs imprezie tylok nawet nie wiem w ktorym akademiku :D chyba w tym nad witkiem :D
Studiuję na Viadrinie GPL i chciałam coś napisać na ten temat:) Nie tylko do Ciebie:) Jeżeli ktoś lubi ten język, a oprócz niego nie boi się prawa;) to zachęcam i polecam tą uczelnię! Ja jestem zachwycona! Studiuje się równocześnie w dwóch językach, systemy nauczania troszku się różnią, ale o to właśnie chodzi aby podczas tych studiów zobaczyć tę różnicę, poznać dwa systemy prawne a potem po magisterce zdecydować się na aplikację w Polsce lub na Staatsexamen w Niemczech-nigdzie indziej nie ma takiej możliwości! Ponadto po 3 latach dostaje się tytuł "Bachelor of German and Polish Law", a potem po 5 latach polskiego magistra i oczywiście po obronie również niemieckiego! Polecam! Trzeba tylko chcieć;)
Ja studiuję 3 rok kulturoznawstwo. opowiem więcej lub odpowiem na konkretne pytania [email]
Nie bójcie sie pytać!!
Wiola N co mieszka w FForście? Jeśli tak, to heloł, tu Didi
Temat przeniesiony do archwium.
751-763 z 763
| następna

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie