Viadrina-"raz jeszcze, prosze"

Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 763
To taka ksywka Riquelme, czyt Rikelme, hehe. Motylanoga. Pozdro dla Lodzi i Ciebie Sabinko. :)
Jasna cholera, z moja pamiecia coraz gorzej Sanoczku;) ale tak czy siak to i tak nieco pozno.Bede akurat 26ego zeby zalatwic sprawy na Uni no i zeby podroczyc sie z pania z administracji w sprawie akademika;)
ale jak wszystkim pasuje ta nieszczesna 16 to sie dostosuje;)
no... zgadleś :D
To ja moze sobie wymysle bardziej sensowny nick.
Juanie Romanie...Zakladajac, ze bede mial 66% z pisemnego...na ile musialbym wtedy zdac ustny?
Najpierw zdobadz te 66%. A moze bedziesz mial wiecej?? :) Co sie na zapas bedziesz martwil! Wiem, ze pare osob z wynikiem 66% nie uczestniczylo juz w ustnym. Ale to zalezy chyba od upodoban ekipy sprawdzajacej. :)
czytaj: jak grubą kopertę im podłożysz ;)
Goniliby mnie na ustny zeby zrobic wynik 10%?;)...maly prog=mala koperta;P
maly prog = mala koperta = w dziob!!! hehe
Maly prog = Mala koperta = "W dziob!" = "Szanowni Panstwo, z uwagi na tymczasowa niezdolnosc czlonkow Komisji Egzaminacyjnej do dalszego pelnienia tej funkcji oglaszamy, iz wszyscy przeszli dalej":)...aaaaaahhh...utopia;)
OooooOOOoo taaak:D

...to kto rzuca mala koperta?:p
ja moge, bo nie mam nic do stracenia, ja juz DSh mam, pzdr.
moze i byc wielka koperta, zalezy co jest w srodku!
Polskie rozmowy :)
No, to sobie pozartowalismy...:) A teraz ostro do nauki, bo jeszcze troche czasu zostalo! Matko...momentami czuje sie jak przed kolejna matura!;p
wie ktos moze w jakim pokoju w sprachenzentrum, bedzie sie odbzwac vorbereitungkurs? odpiszcie do jutra:D:Dszybko:P
Żarty żartami, a przypominam o spotkaniu : 26.09 godz. 16 pod Amicusem :) Zapraszamy grupkę musli i wszystkich chętnych! :)
A ja juz z Amicusa pisze ;]
Wszystkie miejscowki obczajone ;P
Z kafejki piszesz czy masz tam internet bezprzewodowy? I jak w ogole się prezentuje tam Amicus?
Sluchajcie, a nie dalo by rady to spotkanko przeniesc na czwartek??! poniewaz w srode jest immatrikulationsamt zamkniety i niektorym moglo by to pokrzyzowac plany;) to jak???
czy na te studia wiza jest obowiązkowa? a tego 26-go bedzie można też zapisać się czy tylko w pon, wt i czw? PoZdRo :)
No ale wlaśnie skoro w środę jest zamknięty to i tak nic się nie załatwi, natomiast załatwisz wszystko w czwartek i dlatego właśnie jest spotkanie na środę.
Skoro jest napisane ze pon., wt., czw. otwarte, to wniosek że w środę jest nieczynne :> Zadnych wiz nie ma, stare czasy ..
Ludzie, ja bede w czw sie z Wami przywitac,wiec kto chce zebym go odwiedzila lub ktos moze chce mnie poznac we wlasnej osobie:D to podawac nr pokoi i akademik to zajrze na chwile:P
u mnie moze byc ciezko bo jutro wyjezdzam, a tam nie wiem czy bedzie dostęp do internetu:/
Za kilka godzin tez do Was dolacze... W amicusie wszyscy jestescie?
Pokoj 141 ;]
Zapraszam ;>
Nom... to skonczyla sie anonimowosc na forum:)
Riquelme jeszcze nie znasz, pzdr.
...ale chyba bedzie jeszcze okazja zeby poznac?:p
A ja bylam w czwartek ok 14 w Amicusie,ale podany na forum pokoj byl zamkniety ;>
Tak wiec nie mialam okazji nikogo z Was spotkac,bo powiedzieli ze prawdopodobnie jestescie na Vorbereitungskursie.No coz..Widzimy sie dopiero 8.10
a jak tam poszedl egzamin DSH?kiedy wyniki??
Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 763

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie