Szkoda madziu, że nie masz tego gg, bo tutaj to jest raczej "rozmowa" niż rozmowa:) Czekać kilka h na odp...no ale jak mus to mus;)
Jestem spod Ostrowa Wielkopolskiego, na dniach otwartych byłem ale Was chyba akurat nie poznałem. Skoro mówisz, że na S i Ar nie ma szans to w podaniu napiszę od razu Amicus:] Pewnie wyślę dopiero 18...muszę jeszcze czekać na te zaświadczenia.
Poza tym wczoraj mi maila przysłali, że się dostałem i że wiadomość przyjdzie w najbliższym czasie pocztą. Wydaje mi się, że wszystkim nie będą przesyłać maili. Ja się wcześniej upominałem więc pewnie dlatego poinformowali mnie wcześniej. Jak chcecie to zarzućcie ich mailami...Niemcy przecież kochają biurokrację i papierkową robotę.
Aa...madziu jak możesz to napisz coś więcej o tym kursie przygotowawczym albo podaj linka do jakichś informacji o nim, bo mi nic nie wiadomo, a może byłby taki kurs fajny. Z góry thanks.
Teraz trochę do Vasila:] Kiedyś już się do Ciebie odzywałem na ten nr gg i choć byłeś dostępny, to nic nie odpisałeś ;< ...no ale podejmę próbę nr 2;]
Jeżeli chodzi o to zaświadczenie to na stronie Collegium jest wszystko aktualne (dzwoniłem i pytałem właśnie o ten, niby to stary, okres X-XII.2005) Także wszystko jest dobrze.
3majcie się