Hmm no więc przystąpmy do ceremonii... Madziu powiadam Ci, że zostaniesz przyjęta. Zresztą co tu wróżyć...widać to gołym okiem:) - gratuluję wyników.
A Vasil...niemiecki podstawowy zdałeś na 6%? Pewnie miało być 96 no ale pytam dla formalności. W zasadzie wróżkoman powinien wiedzieć takie rzeczy, no ale cóż...Poważnie to zdaje mi się, ze też powinieneś się dostać, chociaż z tym prawem to nigdy nie wiadomo. Tak czy tak życzę powodzenia.
Swoich wyników nie podam, gdyż zostały utajnione przez sz.P.R.Giertycha...czego to on nie wymyśli...
Wyniki do domu powinny przyjść w tym tygodniu - I hope so.
Vasil ja idę na ekonomię, bo nie znoszę zakuwania, którego jest pełno na prawie - jestem raczej ścisłowcem. Z drugiej jednak strony na pewno nie poszedłbym na ekonomię na polskiej uczelni, bo to wydawałoby mi się bez perspektyw. Znam dwie osoby, które ukończyły ekonomię na Viadrinie i bardzo dobrze im się powodzi. Liczę, że mi też się uda, bo IBWL zdaje się być dość atrakcyjnym kierunkiem. Nie dość, że ekonomia to jeszcze na niemieckiej uczelni a do tego jeszcze międzynarodowa ekonomia (w zasadzie ekonomika) więc i języków idzie się nauczyć, co jest moją małą pasją