Olimpiada - etap okręgowy

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 463
no mnie tez tata zawozi :D ale nauczycielka sie podczepia :P
z tatą i nauczycielką w jednym samochodzie....ojjoojoj :D , silna grupa wsparcia
ja ;)
hey, Himmel_muss_sterben weisst du vielleicht ob sie letztes Jahr nach den Nobelpreistraegern gefragt haben bei der muendlichen?

liebe Gruesse

Tomek
Ktoś jest z WLKP? Gdzie jest jutro ten konkurs :D ?
neeee... weiß ich net... aber da gibts ziemlich viel, wo die dich mal abfragen könnten... trotzdem glaub ich nicht, dass die das dann wissen wollen ;)
ok. jetzt ist bei mir Schluss mit der Arbeit. Habe vor ein paar Minuten die ganze Diskographie von Rammstein heruntergeladen ---> Musik hören ist angesagt ;) ich werde noch gegeg Mitternacht vorbeischauen, bis dann

:)
http://www.edu.info.pl/strona.php?270

nie jestem z WLKP, ale jeżeli pytasz poważnie, to może tutaj znajdziesz odpowiedź;)
Tomeczku czyzbys mial nadzieje wylosowac na landeskunde zadanie "singe ein Lied von Rammstein"?:>
Pytam poważnie :) prawdopodobnie będzie tam, gdzie w zeszłym roku, ale tak na prawdę nie ma nigdzie informacji na ten temat.
Myślałam, że może żartujesz;) Na tej stronce są chyba jakieś namiary, jeśli naprawdę niczego się nie dowiesz:D
nie, nie ma tam nic :) jednak jest duże prawdopodobieństwo, że olimp. będzie, tam gdzie ostatnio, ale dzięki za pomoc
Nie ma za co;) Chciałam pomóc... Życzę Ci jak najlepiej!!! Mam trzymać kciuki?:) To już jutro, tak? Ja wiem, gdzie będzie mój konkurs, ale to dopiero(czyt.już:)) 24 lutego... Ech... Zarówno wszelakie wsparcie duchowe, jak i telepatyczny przekaz informacji tegoż właśnie dnia będą mile widziane z mojej strony:D hehe;)
Sprawdziłam jeszcze raz tę stronkę i były adresy... (?)
ale to jest adres jakiegoś biura, tam nie bedzie tego konkursu :)
uff..wreszcie zauwazylam, ze nie tylko ja jestem zielona w razie ustnego..pozdrooffka szczegolnie dla poznanskiego:)) laczmy sie w bolu;))
No i jak wam poszło na pisemnym ?
Mi kiepsko, pokręciłam 2 zadanie.
I nie lubie tych "Gasthaus"-tekstów, co roku to samo :)
gratulacje dla wszystkich ktorzy przeszli do czesci ustnej, ja sie do takowych nie zaliczam, w sumie pojade sprawdzic jeszcze wyniki ale to tylko zeby sie upewnic. a drugie zadanie bylo bombowe:)
Skąd ta pewność? Może jednak się dostaniesz?

Ja mam w sumie neutralne odczucia, szanse 50-50
Skoro neutralne, to i tak dobrze;) Ja mam zazwyczaj pesymistyczne, ale na szczęście nie zawsze się sprawdzały:D
eh... jeszcze dwie godziny. Najgorsze jest to czekanie, nie wiem czy się uczyć, czy nie :?
Szczerze mówiąc, myślę że przejdziesz... ale i tak raczej nie zdążysz się niczego nauczyć. Ja zawsze biorę ze sobą mnóstwo książek, ale to i tak nic nie daje, bo zawsze znajdzie się ktoś lub coś(jeżeli coś, to zazwyczaj chodzi stres:)) co przeszkodzi mi w uczeniu się... W zeszłym roku w drodze na konkurs przebiła nam się opona w samochodzie, zamówiliśmy taksówki i ledwo co zdążyliśmy;) To się nazywa pech:D
ja też mam pecha, ale do pytań na ustnym :)
ok, ide sie uczyc, nie mam nic przygotowanego z literatury.
ale pocieszający jest fakt, że (jak się nie dostanę) mam ferieeejejeje. (i mnóstwo zaległości z zeszłego tygodnia :)
w lubelskim przeszlo do ustnego 2 osoby. na 36.
shit. a tak nieduzo mi zabraklo.
tez sie nie dostalem na ustny :] nie wiem nawet ile mialem pkt ani ile osob bylo na ustnym, bo po prostu wyczytali nazwiska osob, ktore sie NIE dostaly na ustny :P
ja pierdziele. kto jak kto, ale myslalam, ze ty z pewnoscia :)
shit i tyle :P
mam awersje do niemieckiego :D
ze ty z pewnoscia sie dostaniesz oczywiscie :D
polozylem zadanie nr 2 z przeksztalceniami :P mialem tam tylko 4 dobrze na 8, a one byly za 3 pkt to stracilem 12 a 4 stracic w reszcie to sie moze zdarzyc
aha nauczyciele deczko sie zbulwersowali i napisali petycje z zarzutami nt olimpiady do Komitetu Glownego :P Podpisali sie wszyscy ktorzy byli :P
hehehe... myslalam, ze wejde tu i zadam pytanie, u kogo bylo mniej osob na ustnym... w moim okregu byly to cale 4 osoby ;)
hehehe, glupi ma zawsze szczescie, od rana myslalam, co powiem pani od landeskune ;) ale ona sie jakos dziwnie spoznila i z lkunde pytal pan od literatury... ale i tak wiener philharmoniker scheisse ;) buuuuuzka
a co do drugiego zadania, to na piec minut przed oddaniem pracy doczytalam, ze to jest calosciowy tekst ;D soł nie ma to jak czytac polecenia od konca
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 463

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa