szyk wyrazów

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 238
ale dziwne bo sama nie wie dlaczego tak nie może być "Ich kaufte für mein Kind in der Stadt ein." przecież o to samo chodzi. a w ogóle można tak powiedzieć Niemcowi? temu co mówiłam mówił że jest dobrze
Albo miasto albo dziecko na początku.
Sensu sobie sama szukaj, może przy 5-tym dziecku znajdziesz i bez huja.
Nie chodzi o to, o co chodzi, lecz o tłumaczenie, żeby było widać, że cipa rozumie co tłumaczy. Do czasu siostry nie rozumiała. Ale wstawiła 180 wpisów samych hujowych bzdur.
Już tak ci te huje łeb skręciły? Poranna zorza, to też zorza poranna ale na odwyrtkie, cioto!

U Moko to jest tak:

Anna02 ...

Beitrag » vor 20 Minuten
Muszę napisać list do niemieckiej rodziny u której mieszkałam, jest to list formalny. Nie wiem jakiego zwrotu użyć by napisać np. Drodzy państwo Mullerowie

I odpowiedź powinna brzmieć:
Strasse Staat Mullerowie!
kapujesz?
edytowany przez niuniel: 27 gru 2013
ok. zapłaciłam i koniec:)
Jak robiłam w Perfekt, też się mogłeś czepić, przecież bo było odwrotnie napisane niż sobie zrobiłam, ciekawe dlaczego nie tam..
Dziękuję!
Cytat: gosia465
Dziękuję!
bist du Jungfrau ?
Man sollte nie einer Frau trauen, die ihr wahres Alter verrät. Wenn sie das verrät, wird sie alles erzählen.
Cytat: klemens001
Dziękuję!
bist du Jungfrau ?

ich bin Schütze
;-)
Ich auch
Man sollte nie einer Frau trauen, die ihr wahres Alter verrät. Wenn sie das verrät, wird sie alles erzählen.
chyba, nie zrozumiałaś pytania
Bardzo dobrze zrozumiałam. Bo jest odpowiedzią na wszelkie tego typu pytania. Nie odpowiem ci na to pytanie, a nawet jakbym ci powiedziała.. Skąd miałbyś tą pewność, że akurat teraz jest ono prawdą. Chcesz znać prawdę spotkaj się, poznaj, zobacz, dopiero wtedy pytaj. Koniec, bo mnie zagadujecie i znowu wystrzeli z ZADANIAMI = masakra. Papa
stara glizda i tyle
nieniel Ty trutniu! dziwne że ci jeszcze jaka nie pokazała, gdzie twoje miejsce właściwe jest. o właśnie, życzę ci tego z całego serca! :)
a, nie mówiłem, że stara glizda? Jungfern!
chciałbyś;p
mam 14 lat - a tam to za młode
mam 19 lat - a to już pewnie wam się podnoszą
mam 26 lat - oo może być, ale czytaj dalej, dużo przeszłam.. znowu powróciło do stanu początkowego hehe

możliwe, że jedna z tych odpowiedzi jest prawdą, a może i nie.
w tyłku masz 50 a w głowie 7,5. Przeszłaś odrę.
oj dupci to ty się mojej nie czepiaj;p. ale tak niuniek masz całkowitą rację!
dupci? Szafy trzydrzwiowej z lustrem po środku!
tak tak jasne:)
mal sehen ob der wichser auffwacht
Cytat: niuniel
mal sehen ob der wichser auffwacht

jetzt, wenn er das wahre Alter unser gosia kennt, ist er nicht weiter interessiert (wenn wunderts?!)
er lauft ja um den eigenen Schwanz herum und findet das Ganze sehr luschtich...
So oder so hat sie einen Liebhaber.
edytowany przez klemens001: 28 gru 2013
einen wichser, nie umisz czytać? Piotrusiu?
einen wichser, nie umisz czytać? Piotrusiu?
meinst du nicht mich ?
euch beide!
euch beide!
nieobecni nie mogą się bronić, ale nieobecni nie mają też racji...gośka her damit !
zwal se wreszcie, wichser
zwal se wreszcie, wichser
:(
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 238