Ja po prostu nie moge, nie zachodze na to forum dwa dni i juz spedam 30 minut na czytaniu tych wszystkich postow. No nie wiem, jak my sie wszyscy spotkamy, to chyba bedzie trzeba jakas kolejnosc wypowiedzi ustalis, bo inaczej to sie na smierc zagadamy! I wogile ni wyjdziemy, nie przebraniemy przez oficjalne podawanie swoich imion i wogole. O Boze, ja sie was boje! :) :)
ale widzicie, mowilem, nie ma co panikowac, martwic sie nie wiadomo po co. Wegweisery dostaly ludzie, i tam jest juz wszystko napisane. Z tym placeniem za DSH to nie wiem kto placil na konto,. Moze tej osobie chodzilo o zasplacenie Studiengebühr, ale no dobra, unwichtig.
komisja w sprawie przydzielania miejsc w akademikach jest jakos na poczatku czy w polowie sierpnia, wiec jezeli ktos juz nie bedzie mogl wytrzymac ( a widze, tutaj wiekszosc osobo w goracej wodzie jest kapana!), mozecie wtedy juz paniom z administracji d...pe truc :) Ja tez to na pewno bede robil :))
No i jeszcze do Asuchy, ja bede w Monachium do konca wrzesna, a moze troszku tez dluzej, bo chce sie zaczepic z praca na Oktoberfest. To jakby co, w ktorys weekend kupuj Bayerticket i przyjezdzaj do Munic!
Pozdrooo dla moich sloneczek, robaczkow i kwiatkow!!!!
I ja tez niczego nie pilem, tylko na mysl o tych platkach (ech, ja wole musil!) z mlekiem juz mi sie blogo zrobilo! :)